2777
2789
عنوان

حال خوبمو شریک بشم باهاتون..

197 بازدید | 11 پست

مهمان یه گنبد نورانی بودم امروز 

بادوتا بچه هام

سر و کولم پر خاک و رد دستای خوراکی بچه هام😁

بچه هامم تا میتونستن منو تو حرم دووندن..خیس عرق شدم

سر نماز هم هر سوراخی تا قبلش نرفته بودن رفتن و من نفهمیدم چی خوندم اصلا..

یا مشکل جیش داشتن یا شکم😁

تو مسیر برگشت تو مترو هردو بیهوش شدن دیگه

ولی خوب بود..خوب که نه..معرکه بود..به حال خوشی که الان دارم صد البته می ارزید..

قسمت همه ی دوستداران امام مهربانی ها❤

الحمدلله رب العالمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤😍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

وای منم با پسر ۵ سالم چند وقت پیش رفتم حرم . اینقد از همه خادما  به خاطر زبون شیرینش شکلات گرفته بود که دیگه نمیخورد میذاشت کیف من واسه بعدا خخخخ. خیلی خوش گذشت الان هم تا میخایم بریم بیرون میگه بریم حرم .....

قبول باشه گلم

انشالله ک نصیب ک هرکی ک دلش میخواد🌷

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁