2777
2789
عنوان

تلگرام

101 بازدید | 15 پست

میدونید وقتی یکی تلگرام نصب میکنه پیام میره که فلانی به تلگرام پیوست 

اگه کسی تلگرام داشته باش بعد حذف کن و باز نصب کن بیاد بازم میزنه که فلانی به تلگرام پیوست ؟

بعد تلگرام و خذف و نصب کنی پیامای قبلی پاک میشن یا نه ؟

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاک میشه واسه شما  نه اون طرفی ک قبلا پیام گرفته

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
پاک میشه واسه شما  نه اون طرفی ک قبلا پیام گرفته

منظورم دیلیت اکانت نبیت فقط حذف کردن تلگرام 

یعنی تلگرام حذف و نصب کنی کلا پیامای قبلی پاک میشن ؟

آره اگه دیلیت اکانت کنی پاک میشه همه چی..  و بازم دیلیت اکانت کنی و دوباره نصب کنی پیام پیوستن ...

نه دیلیت اکانت نه فقط. حذف و نصب 

ن واسه حذف و نصب پیام نمیره و چیزیم پاک نمیشه  

راهی نداره پیام بره ولی پاک نشه چیزی😂؟

منظورم دیلیت اکانت نبیت فقط حذف کردن تلگرام  یعنی تلگرام حذف و نصب کنی کلا پیامای قبلی پاک میش ...

میدونم  آره واسه شما ک حذف نصب میکنی اتفاق میفته بله درسته..

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
میدونم  آره واسه شما ک حذف نصب میکنی اتفاق میفته بله درسته..

راهی نداره پاک نشه ؟ولی واسه طرف پیام بره ؟

راهی نداره پیام بره ولی پاک نشه چیزی😂؟

ن مگه اینکه با ی خط دیگه ی تلگرام دیگه نصب کنی و اونا رو ک نمیخوای حذف شه واسه اون تلگرامت بفرستی و بعدش با خیال راحت دیلیت اکانت کنی و پیامشم بره واسش.. 

ن مگه اینکه با ی خط دیگه ی تلگرام دیگه نصب کنی و اونا رو ک نمیخوای حذف شه واسه اون تلگرامت بفرستی و ...

ای خدا😂چه کاریه اینقدر ارزششو نداره 

مرسی از راهنمایت❤️

راهی نداره پاک نشه ؟ولی واسه طرف پیام بره ؟

از اول بگو مخای چه دسته گلی بدی ب آب ....

مگر قبلا تنظیمات  روی کارت حافظه و ذخیره گوگل انجام داده باشی اونجام یه کپی باشه  

اینجوری همه رو داری دیگه.

وقتی نصب مجدد برگشتی اونارم میاره بالا