2777
2789

تو همین نینی سایت تو صفحه اول گروه اقدامیا و بارداری

روبیکا

گذاشته

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم شما خودتونم مشکل داشتین برا ای وی اف یا شوهرتون ؟ ببخشیدا هی سوال میپرسم..چقدر طو ...

مشکل نداشتیم بچه داشتیم از قبل اما موقع آزمایشات فهمیدیم موروفولوژی همسرم زیرحد نرماله.خودمم ذخیرم پایین بود، کلا ۹ تا جنین شد برام، من از خرداد سال قبل شروع کردم مهر ماه تخمک کشی دی ماه هم انتقال، ک شکر خدا انتقال اول گرفت برام، اشکال نداره عزیزم سوالاتت رو بپرس منم قبلا خیلی پرس و جو کردم

مشکل نداشتیم بچه داشتیم از قبل اما موقع آزمایشات فهمیدیم موروفولوژی همسرم زیرحد نرماله.خودمم ذخیرم پ ...

بخشید من انقد سوال میکنم چرا تخمک کشی انقد طول کشیده ؟برا همه همین قدره ممکنه طولانی تر یا کمتر باشه؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
بخشید من انقد سوال میکنم چرا تخمک کشی انقد طول کشیده ؟برا همه همین قدره ممکنه طولانی تر یا کمتر باشه ...

من هرسری دکتر ی آزمایش دیگه ازم میخواست، انقد سرش شلوغه یادش میرفت کامل بنویسه، بعد کلا همسرم هم نبود بخاطر همین یکم طول کشید