2777
2789

ما دعوای خونوادگی داریم چن ساله طول کشیده حل نشده.بعد شوهرمنم لجباز و خواهرمم خدای غرور و از اوناس ک بجایی برسه دیگه نگات نمیکنه که رسیده .این خواهرما چسبیده به اون یکی خواهر ودر نتیجه شدن علیه من وشوهرم.هی قهر کردیم اعتراض کردیم دعوا کردیم بعد میگن شما مقصرید همش ذره ای ما مقصر نیستیم.شوهرمنم هرچی از غرورش زد بخاطر من ک با خونوادم آشتی کنیم ولی خونوادم بیشتر کاری کردن ک لج بیفته شوهرم.

حالا خواهرم پا پایین نمیزاره ذره ای .وقتیم شوهرم پیامش میده یا ج نمیده یا دوپهلو ج میده یا دوپهلو و غیر مستقیم ج میده و اخرش ک شوهرم میگه عین اولش خوب میشی؟ دیگه ج نمیده .دو شبه که اینجور سرمون میاره.

میخواد خوب بشه هااا ولی اینجور میکنه 

یعنی چی اینکار رو میکنع؟؟

چ سیاستی رو پیشنهاد میکنید بخاطر این کارش ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم ما خیلی اولش باهم خوب بودیم بعد از جایی شرو شد دعوا ک شوهر خواهرم حسودی کرد و...

مامانم اینام از اونا دفاع کردن ومنو ول کردن...

هرچیم گفتم تو این ۵سال گفتن تو وشوهرت مقصرید .نگفتن ماهم خطا کردیم 

والا ما دعوا داشتیم بعدش روز عید زنگ زدیم تبریک گفتیم چون کوچکتر بودم بعدم دیگه راجع بهش حرف نزدیم ب ...

کاش شوهر منم راضی میشد ..

ما فرق داره ی قهر ساده نیس از حسادته همش.. حسادت کردن ب رابطه ی ما با خواهرم .خوواهر بزرگه و شوهرش شدن عامل تفرقه و کدورت ..

درد داره برا شوهرم ک اونا برن وبیان و ما تنها باشیم و قهر یا اونا برن وبیان و ما فقط ببینیم .آش نخورده و دهن سوختع ماییم دقیقا