2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع بود که....

505 بازدید | 13 پست

پارسال همین موقعا بود ک یه تاپیک با عنوان( خانومااا بنظرتون دوسم داره عایاا) زدم.

من با همون آدم ولرد رابطه شدم روزایه خوبیو گذروندم درعین حال بد خیلی علاقمند شدم بهش و خیلی سعی کردم فراموشش کنم..عزت نفس ارامش و خیلی چیزایه دیگه ک قابل گفتن نیستو از دست دادم ولی خیلی درس و تجربه گیرم اومد خیلی خیلی دوست داشتم ک تو سال جدید فراموشش کرده باشم و برام عادی شده باشه ولی خب نشد...⚘اگر بخاید همچیو کامل براتون میگم⚘ ولی فقط اینو گذاشتم بمونه یادگاری ک سال دیگه ک ب تاپیکام سرزدم یادآور بشه ببینم اونموقع تو چ وضعیتیم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

کاش مریضیم درس شه و سال بعد این موقع بگم ک چقد غصه خوردم و گریه کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالم ...

عزیزم چ بیماری داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیه؟

کسی ک خودش بهم نزدیک شد و ابراز احساسات کرد و برام رابطه سمی ساخت ماه پیش تقریبا باهم کات کردیم ینی اون نخاست ادامه بدیم بعد من تصمیم گرفتم اینسری دیگه ب هیچ عنوان پیشقدم نشم و سمتش نرم و پروسه فراموشیشو شروع کردم ولی هی چندشب یبار پیام میداد و فنگ مینداحت تا اینوه ۱۰روز پیش باز کوتاه اومدم و دوباره دیشب بحثمون شد و حرفایه چرت میزد کلا تو ی رابطه ایم ک احتراممو نگه نمیداره گفتم بهش احترام بزار گفت من نمیتونم ادم بی ادبیم گفتم پس دکمتو بزن و دیگه باز تمام کردیم

کاش میتونسم دلسرد شم ازش و بیخیال این رابطه کدفتی شم

رماتیسم هس ولی دارو نمیدونم چرا اثر نمیکنه ورم کرده همه جام 😭😭😭😭😭😭خیلی بد شده انگشتام حالم خر ...

خیلی سخته روماتیسم درمان نداره فقط با دارو باید پیشگیری کنی.کورتن و اینا دکتر برات نوشته؟برو تهران دکتر خووب

خیلی سخته روماتیسم درمان نداره فقط با دارو باید پیشگیری کنی.کورتن و اینا دکتر برات نوشته؟برو تهران د ...

کورتون اینا نوشته حتی امپولشم زدم ولی نمیدونم چرا بازم ورم میکنم😶اعصابمو یخرد میکنه اخ چراااا 

کورتون اینا نوشته حتی امپولشم زدم ولی نمیدونم چرا بازم ورم میکنم😶اعصابمو یخرد میکنه اخ چراااا 

برو دکتر ننداز پشت گوش

رماتیسم هس ولی دارو نمیدونم چرا اثر نمیکنه ورم کرده همه جام 😭😭😭😭😭😭خیلی بد شده انگشتام حالم خر ...

اگر تا حالا طب سنتی نرفتی حتما برو 

اونم دکتر خوب ومعتبر نه اینایی که شش ماه رفتن دوره شدن حکیم و طبیب 

عزیزم هرروز دکتر میرم واقعا نمیدونم  الانم مشکوگ شدم ب نقرس 😔😔چقد باید زجر بکشم من اخ

امیدت ب خدا باشه عزیزم انشالله خیره

عزیزم تونستی فراموش کنی الان ت چ وضعی دوسال گذشته 

هنوز با اون آدمم رابطمون ب نسبت جدی تر شده و کمابیش حرف ازدواج میزنه ولی میگه شرایطم ممکنه تا۱۰سالم اوکی نشه ولی دارم درستش میکنم