2777
2789
عنوان

گشنمه

731 بازدید | 16 پست

هیچی نداریم هیچی
فردا قراره بریم مسافرت مامانم یخچالو کلا خالی کرده ناهارمونم درست حسابی نبود
بهش میگم گشنمه میگه چیزی نداریم میگم خب پول بده سفارش بدم میگه پول ندارم مثل سگ گشنمه خودم 1 تومن دارم گذاشتم رفتیم مسافرت خرید کنم گفتم ازش بردادم واسه ی خودم یه دونه بخرم اما داداش کوچیکم بخرم اونم میخواد تازه هر چیزی نمیخوره چیزای گرون میخواد چیکار کنم ؟

وا یعنی هیچی نیست برای خوردن؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

ینی یه لقمه نون پنیرم نیس

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عجیب چون فردا میخواید بریدمسافرت امروز باید گشنگی بکشید 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

با این دست و دل بازا چجوری میخوای سفر بری☹️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️