2777
2789

سلام دوستان 

ما هر چی پرنده تو خونمون میاد میگیره واقعا دیگ 

دارم روانی میشم ینی چی اخه چرا اینجوریه

ما یک فضایی روی پشت بوم درست کرده بودیم تخت و گلخونه و اینا عروس هلندی اونجا داشتیم مرغ عشق داشتیم همشون امسال مردن حتی دو تا کبوتر داشتیم یکیش فرار کرد یکیش هم سرش کنده شده بود 

بعد تو زمستون ما پشت بوم نمیرفتیم خیلی وقته بالا نرفته بود گل هارو هم اورده بودم تو راه پله 

حالا امروز رفتم یکم مرتب کنم دیدم ۷ تا یا کریم هر کدوم یه جا مردن در حالتای مختلف...

یکی زخمی یکی روی تخم نشسته بود دو تا کنار هم بودن همینجور خشک شده بودن ...

نمیدونم چرا اینجوری میشه اینم بگم اینقد ما چند ماهه بد میاریم اینقد مشکلاتمون زیاد شده و روزیمون کم و برکت هیچی ...

شوهرم میگ شاید یکی دعا نوشته بالا پشت بوم گزاشته 

نمیدونم من زیاد اعتقادی ندارم به این چیزا ولی مردن کبوترا واقعا ذهنم درگیر کرده حالم خراب کرده اخه خیلی عجیبه حالم بده اگر کسی تجربه ای داره یا چیزی میدونه بگه چکار کنم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ب واسطه گربه ، سیم بدون روکش یا حتی سرما مردن 

گذشته از اینا اینجور چیزا ب خیلیا میان ب بعضیم نه ،ما بهمون خرگوش نمیاد تا الان س بار خریدیم اونم ب اصرار دخترم هر دفعه یه ضرر بزرگ دیدیم ، جوجه ام هرچن تا بخریم اخرش ی دونه برامون میمونه😢

کاری نداره همه جا رو بگرد حست درست میگه هر روز ی صفحه جدید قرآن با صدای بلند بخوان غسل رو عقب نندازین فکر کنین ببینین خواسته یا ناخواسته کم یا زیاد مال شک دار تو زندگیتون نیامده .برای پشت بام هم چند روز یکبار برو ی صفحه قرآن بخوان خواندن نماز مانع این اتفاقها میشه قرآن به آب بخوان بریز آبپاش بپاش دارو دیوار خونه بخصوص پشت بام