2777
2789
عنوان

جاری فضول

190 بازدید | 6 پست

من از دست این جاری فضولم چیکار کنم😩😓

ازوقتی فهمیده باردارم دم به دقیقه زنگ میزنه به هر بهانه ای شده هی میخاد بیاد  خونمون سونوگرافی منو ببینه همسر منم یه اخلاق خاصی داره بدش میاد از این کارا جاریم زبون داره ۶متر من واقعا موندم چیکار کنم

دعا کنید منم مامان بشم😭😭

امضات و تاپیکت رو دیدم دلم لرزید ....🥺🥺

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لزومی داره به جاری انقدر رو بدین؟ نه فقط جاری هر شخص دیگه ای

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

چرا

جالب بود برام.... بگی برای حاجتم دعا کنی بعد حاجتت برآورده بشه و بیاد جلوی چشمت....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
چه لزومی داره به جاری انقدر رو بدین؟ نه فقط جاری هر شخص دیگه ای

ولکن نیست کنه می‌چسبه به منم کلا آدمی نیستم با کسی گرم بگیرم الان خواب بودیم زنگ زده بیام خونتون لباس شوهرمو با چرخ خیاطی بدوزم چرخ خیاطی خرابه گفتم باشه بیا هم قطع کردم شوهرم داد و بیداد که تو زبون نداری جواب اینو بدی میخواست زنگ بزنه بهش نزاشتم 

دعا کنید منم مامان بشم😭😭