2777
2789

میخوام اول جرم گیر من بریزم یه فرچه بکشم بذارم ده دقیقه بمونه بعد آب بکشم بعد هم در و دیوار با آب و تاید دستمال کشی کنم ،خوبه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من حال ندارم راپله تمیز کنم😭سرویسامم مونده

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

سرکه صنعتی,رو باجرم گیرمن وتاید لباسشویی,به تناسب مخلوط نموده ,با فرچه به محل مورد نظر بکشید,دستکش وماسک یادتون نره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

جرم گیر همون لحظه که میریزم فرچه بکشم ؟

یه سیم ظرفشویی بگیر، مخصوص سرویس بهداشتی ت ، با سیم میتونی درز بین کاشی ها رو هم تمیز کنی 

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏

منم اول جرمگیر من میریزم میام بیرون

نیم ساعت بعد میرم اب میکشم که خفه نشم

بعد تاید میریزم با فرچه میشورم قشنگ 

دیواراشم با اب تایدو دستمال میشورم

قشنگ دو ساعت سرگرمم ولی بعدش برق میزنه همه جا

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

منم اول جرمگیر من میریزم میام بیرون نیم ساعت بعد میرم اب میکشم که خفه نشم بعد تاید میریزم با فرچه ...

من تا حالا دیوار دستشویی نشستم حالم بد میشه با چه دستمالی میشورید شما

البته تازه ازدواج کردیم دوبار خونمون رو عوض کردیم همون اول دستشویی رو تمیز کردم دیگه نکردم همیشه تمیز بوده.