مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3442 عنوان ریمل بزنم برا عید یا مژه بزارم 240 بازدید | 17 پست مژع هام کوتاهه 1401/12/27 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91515 ریمللللللللللللل کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 ریمل، مژه گذاشتن خیلی زحمت داره، ریمل رو هزار بار میتونی استفاده کنی این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3442 امروز رفتم خونه مامانم برام مژه بیاره آرایشگره مثلا ولی همش لفت داد فردا ماهم میریم مسافرت تا آخرین لحظه درگیر خرید بودم آرایشگاه ها پر شد اگه ریمل حجم دهنده بزنم بده
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3442 ریمل مژه واسه نماز مشکل داره وضو باهاش باطله آهان آره راستی وضو قبول نمیشه
elisssss عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1033 مژه بزاری بعد دو هفته با مژه های خودت میاد پایینمن یه هفته گذاشتم اصلا نمیتونستم تحمل کنم مخصوصا موقع خواب چشمام سنگینی میکرد خیلی بد بود
kiiimoosh عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2266 مژه ریسه ای بخر شماره ۱۴و۱۶ خودت بزار با چسب موقت سه چهار روز بمونه
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3442 مژه ریسه ای بخر شماره ۱۴و۱۶ خودت بزار با چسب موقت سه چهار روز بمونه نمیتونم بزارم همش کثیف کاری میشه چجوری میزارید شما ؟
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3442 مژه بزاری بعد دو هفته با مژه های خودت میاد پایین من یه هفته گذاشتم اصلا نمیتونستم تحمل کنم مخصوصا م ... پس ریمل بهتره آخه میترسم مژه بزارم بیوفته آبروم بره ،😅دست جمعی میخوایم بریم مسافرت
kiiimoosh عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2266 نمیتونم بزارم همش کثیف کاری میشه چجوری میزارید شما ؟ سه تا سه تا جدا کن از زیر مژه بزار