2777
2789
عنوان

کرونادلتاوتجربه شبیه ب مرگم

215 بازدید | 21 پست

بچهاالان دوباره کرونازیادشده ولی شکرخدا ب وخامت قبل نیس علاعم وعوارضش من مهر ۱۴۰۰دچارش شدم تا دوماه تو ای سی یوبودم زیردستگاه تنفس مصنوعی وحتی چندبارانگار داشته کارم ب اینتوبه میکشیده واینک ۸۰درصددرگیری ریه داشتم اینقد سوراخ سوراخ شده بودم تاشکمو ازنوک انگشت تابازو وروزای اخرمیخاستن ازپام سرم ببزنن نزاشتم دکترا ب همسر وبرادزم گفته بودن امکان موندنش کم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما از اول مهر امسال چند بار مریض شدیم هر بار هم دکتر گفته کروناس دیگه نمیدونم ادم چند بار میگیر ...

امسالم کلن مامریض بودیم ولی کرونادلتا وحشتناک بودبااینک امسال ازبرج س پوستمون کنده شدماازمریضی

منم باردار بودم دو سال هیج جا نرفتم از ترس کرونا ی از خدا بی خبری مامانمو مریض کرد بعدش من گرفتم و شوهرم 

باعث شد بچم دو ماه زودتر ب دنیا بیاد ده روزم رفت تو دستگاه 

اتفاقا دکترا ب شوهرم گفته بودن زنده موندن من و بچم درصدش کمه 

کاربری دومه 😐😐🤐
منم باردار بودم دو سال هیج جا نرفتم از ترس کرونا ی از خدا بی خبری مامانمو مریض کرد بعدش من گرفتم و ش ...

عزیزم دخترعمم باردعربود بامن کروناگرفت بچش دوماه رفت تودستگاه خودش رفت زیرونتیلاتور معجزه شد زنده مونددوتاشون الان عالین

عزیزم دخترعمم باردعربود بامن کروناگرفت بچش دوماه رفت تودستگاه خودش رفت زیرونتیلاتور معجزه شد زنده مو ...

ماهم همه دلتا گرفتیم سال ۱۴۰۰دلتاتومردادزن داداشم فوت کرد😭خیلی سخت بودوای خدا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ماهم همه دلتا گرفتیم سال ۱۴۰۰دلتاتومردادزن داداشم فوت کرد😭خیلی سخت بودوای خدا

ای وای خدارحمتش کن واقعن ب گفته پزشکای جهان دلتابدترین وکشنده ترین جهش بود

منم شهریور ۱۴۰۰ دلتا گرفتم پنج روز بستری بودم...هنوز عوارضش هست لعنتی 

خیلی بودلعنتی من دوماه ای سیو بودم دوماه بعدش دکتراستراحت مطلق داد توخون هم باکپسول نفس میکیشیدم 

ای وای خدارحمتش کن واقعن ب گفته پزشکای جهان دلتابدترین وکشنده ترین جهش بود

مرسی خدارفتگان شماروهم بیامرزه  اره خیلی مزخرف بود

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺