بچهاالان دوباره کرونازیادشده ولی شکرخدا ب وخامت قبل نیس علاعم وعوارضش من مهر ۱۴۰۰دچارش شدم تا دوماه تو ای سی یوبودم زیردستگاه تنفس مصنوعی وحتی چندبارانگار داشته کارم ب اینتوبه میکشیده واینک ۸۰درصددرگیری ریه داشتم اینقد سوراخ سوراخ شده بودم تاشکمو ازنوک انگشت تابازو وروزای اخرمیخاستن ازپام سرم ببزنن نزاشتم دکترا ب همسر وبرادزم گفته بودن امکان موندنش کم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم همه دلتا گرفتیم سال ۱۴۰۰دلتاتومردادزن داداشم فوت کرد😭خیلی سخت بودوای خدا
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ای وای خدارحمتش کن واقعن ب گفته پزشکای جهان دلتابدترین وکشنده ترین جهش بود
مرسی خدارفتگان شماروهم بیامرزه اره خیلی مزخرف بود
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺