2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته مشکی نپوشم

551 بازدید | 18 پست

بچه ها بعد از ظهر میخوام برم خونه خالم رابطمون خیلی نیست 

شوهرخالم فوت کردن سه هفته پیش 

منم ناخنامو ژلیش کردم رنگش جیغ نیست

مانتوم کرمیه اما شال و شلوارم مشکیه برم همینجوری؟ دخترخاله هام زیاد اهمیت نمیدن به مشکی پوشیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودشون زیاد اهمیت نمیدن و بعد فوت شوهرخاله تون 

اونا رو با لباس رنگی دیدی پس مشکی نپوش 

ولی باز به نظرم اگه بپوشی میگن احترام ما رو نگه داشت 

بعد دیگه خودشون بهتون میگن نزدیک عیده 

دیگه عوض کنید لباس مشکی رو 

اونا الان داغ دارن .ممکنه همین رنگی پوشیدن شما 

براشون درد بشه گلم 

اگه خودشون زیاد اهمیت نمیدن و بعد فوت شوهرخاله تون  اونا رو با لباس رنگی دیدی پس مشکی نپوش&nbs ...

از خواهرم مانتو میگیرم چون مانتوی خودم قدیمی شده ممنونم

هیچ اشکالی نداره که با لباس خودت بری ، البته رنگهای جیغ نپوش ، همون کرم و خاکستری بهتره ، بالاخره برا تسلیت لباس حیغ نپوشی بهتره ، اگه لاک جیغ زدی یه دستمش نازک بزار که بفهمند براشون احترام قائل شدی 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

نه مشکی بپوش اغلب آدما برای مرده دیگری اهمیت به مشکی نمیدن برای مرده خودشون تا ابد حرف میزنن با کرم اومده سرسلامتی 

حالا سورمه ای یا بنفش تیره بهتر بود

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘