2777
2789

پریشب تب داشت صبحش بردم دکتر بهش چند تا آمپول و سرم داد با یه عالمه شربت ....آمپولها و سرم رو بهش زدیم 

شربت هم دارم میدم بهش ولی الان خوابیده سرش داغه و هذیون میگه پارچه هم مییزارم پیشونیش میندازه کنار پاهاش سرده نمی‌دونم دیگه باید چیکار بکنم ایبوپروفن هم بهش دادم ولی تبش نمیره انقد خستم حد نداره دیشب هم بیدار بودم😢 

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

عزیزم خداقوت

تقریبا هر بچه ای که میشناسم گرفته

روند درستی رو در پیش گرفتی. سرم و امپول ها بیشتر از داروها سرحالش میکنن. فعلا صبوری کن تا دوره ش بگذره. برای ما ۴-۵ روز شد و مرتب تب داشت با وجود مصرف ایبوبروفن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبش چنده؟

۳۷

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
عزیزم خداقوت تقریبا هر بچه ای که میشناسم گرفته روند درستی رو در پیش گرفتی. سرم و امپول ها بیشتر از ...

مرسی  عزیزم امیدوارم

بچه ها،این ویروس باعث میشه پاها درد بگیره؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من ک دختر ۱۱ ماهمو دقیقا هفته پیش بستری کردم😭😭تبش پایین نمیومد خیلی اذیت شد.خداروشکر با ی روز بستر ...

طفلک بچه ها 😕خداروشکر خوب شده♥️

بچه ها،این ویروس باعث میشه پاها درد بگیره؟

آره همش پاهاش درد میکنه

۳۷ که خوبه فقط نذار بالا بره عرق کاسنی هم خوبه بزن هرجا داغه

الان زدم ۳۹

طفلک بچه ها 😕خداروشکر خوب شده♥️

دکتر‌ میگفت فعلا بستری باشه دیگه خودم با رضایت خودم مرخصش کردم جون دیگه رگ‌نداشت میخواستن ب قوزک پاش بزنن🥺طفلی بچم هلاک شد دیگه نذاشتم ب اونجا بزنن گفتم اگ خیلی خیلی حالش بد بود میارمش.خداروشکر دیگه حالش خوب شد با همون یک روز