2777
2789
عنوان

وای چرا اینجوری شد؟؟؟!!! گریهههههه

65 بازدید | 21 پست
بچه ها من برای عید موهامو مش آمبره کردم اما چون موهام به پایه نرسید رنگ مشم تن زردی داشت که یکی دوبار واریاسیون دودی و نقره ای زدم بهتر شد اما باز خیلی شیک نشد... تا اینکه دیروز رفتم مغازه و بمن گفت طرف وارد نبوده که موهات این رنگی شده و خلاصه بمن یه واریاسیون دودی داد که ازین تیوب بزرگا بود روشم زده بود E11 گفت با اکسیدان ترکیب کن و ببست دقیقه رو موهات باشه خلاصه الان که موهامو خشک کردم دیدم کامل هایلایت هامو پوشونده انگار که رنگ گذاشته باشم روش 😯 کسی میدونه چه اتفاقی افتاده؟؟ باید چکار کنم ؟؟؟
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد گذاشتی چند مرتبه بشوری روشن میشه یا میتونی یکی دو بار اکسیدان خالی با ی مقدار شامپو قاطی کنی بزاری همون قسمت و بعد پنج دقیقه بشوری روشن تر میشه
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
چند بار بشوری خوشرنگ میشه چون موهات به پایه نرسیده و به زردی میزه بهترین کار همین بود که تیره کنی مش هات رو
کدام رمال, به تضمین کدام اسطرلاب,, قول میدهد که دوستت بدارد کسی فردا,,, آن طور که من امروز؟!؟
وای خدا از زبونتون بشنوه دوست جونا اصلا شوکه شده بودم
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
توی نت سرچ کردم دیدم E11 واریاسیون هستش یکم خیالم راحت تر شد واقعا کامل پوشونده الان اره زیاد زدم انگار که رنگ کرده باشم اینجوری شده