2777
2789
عنوان

وای چرا اینجوری شد؟؟؟!!! گریهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 21 پست
واریسیون باید یکی دو سانت بزنی. قوی خیلی
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بزرگ آخه اندازه موهامو پرسید بعدش گفت کل تیوب رو خالی کن
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
تازه خوبه من نصف چیزی که گفت زدم خخخخ ولی نفهمیدم چرا گفت با اکسیدان ترکیب کنم.... آخه واریاسیون رو همیشه شنیده بودم باید خالی بزنی یا با شامپو
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
ممول شامپو رنگ رو شنیدم موهارو خراب میکنه و زبر راستش دیگه اینو که شنیدم ترسیدم بخرم
مرسی عزیزم این چون واریاسیون بود زیاد روی مارکش حساس نشدم اما روش نوشته کراتین داره مارکش لورینت هست