2777
2789
من موهام خرمایی بود شیش ماه بعد عروسیم قهوه ای کردم بعد برادعید رنگ و مش پایه قهوه ای با مش کرم تقریبا حالا احساس میکنم این رنگ سنم رو بالا میبره میخوام تیره کنم چ رنگی کنم!؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو ک رنگ نکنم افتضاح میشه وقتی ریشش در بیاد😐خیلی شدید دو رنگیش مشخص میشه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بنظر من تا سنت کمه اتفاقا رنگ های روشن بزار و مش کن و حالشو ببر چون وقتی ۳۰ سال رو رد کنی همش دلت میخواد کاری کنی ۲۰ ساله بنظر برسی خخخخخخ
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
زهرا مگه میشههه سنت بالا نررره رنگ روشن خیلییی تاثیر داره
خوشنود اینم ی حرفیه ها😁