2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید:)خیلی مهم

281 بازدید | 18 پست

سلام 

من ۱۶ سالمه 

دهم خیاطی کارو دانش 

ولی خب من علاقه داشتم که برم معارف یا انسانی و خانواده ام نذاشتن و با اجبار اومدم این رشته 

حالا سوالم من اینه که میتونم تابستون از کارو دانش تغییر رشته بدم و برم رشته مورد علاقه ام؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا نمیتونم سه سال عمرمو هدر بدم از خیاطی متنفرم

عزیزم از روی خیاطی طراحی دوخت بخون عالیه کارم همیشه هست براش خواهر من جز نخبه های طراحی شناخته شده رشتش طراحی فرش بود الان دانشگاه نخبگان شیراز درس میخونه

شدنیه ولی خیاطی هم خیلی خوبخ اگه بتونی بعدا به عنوان یه فرصت ازش استفاده کنی و مستقل بشی

خانواده ام میگن که 

دیپلم خیاطی تو بگیرم بعد کنکور یه رشته دیگه بده ولی واقعا نمی‌دونم چکار کنم بدجور تو دوراهی گیر کردم

همه همینو میگن ولی من واقعا هیچ علاقه آیی ندارم🥲

چی بگم اره خب باید بری دنبال علایقت از مهر برو ثبت نام یه دبیرستان بازم درموردش از مدرست بپرس چه جوریه ولی خیلی رشته باحالی ا داری بیا جاتو بامن عوض کن 😂

:((((((((((((: 🐣🌱
عزیزم از روی خیاطی طراحی دوخت بخون عالیه کارم همیشه هست براش خواهر من جز نخبه های طراحی شناخته شده ر ...

رشته ام طراحی دوخت بود 

متاسفانه دبیرمون با من بد تا کرد حالا بخوام بگم یه کتابه 

محور شدم بیام خیاطی لباس شب و عروس ولی علاقه ندارم