2777
2789

چند ماهه که دیوونم کرده. بعد ۷ ۸روز پاک میشم  . باز از ۶ ۷ روز بعد خونریزی دارم تا ۳ ۴ روز بقیشم لکه لکه لکه   

واقعا دیگه کلافه ام میخوام حامله شم با این وضعیت نمیشم 

چیکار کنم با هرچی دارد هم که امتحان کرده دکتر خوب نشدم

نه کیست دارم نه پولیپ دارم

فقط جدیدا تنبلی تخمدان پیدا کردم و لایه آندومترم یکم نازکه 

ترو خدا کسی اگر اینجوری بوده خوب شده بگه چکار کرده چی استفاده کرده

حتی گیاهی هم باشه استفاده میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. دو سال از عمرم سر این تلف شد.توی یه ماه شاید دو سه روز ببخشید شرایط برای رابطه داشتم. 

تمام راههای تشخیص و درمان رو طی کردم ولی نتیجه نداد. چیزی که تاثیر داشت استرس بود. کم که شد وضعم بهتر شد. با اینکه لاغرم و کیست ندارم ولی تخمدانهام کمی تنبل بودن با پیاده روی و ورزش بهتر شدم. کمی هم عفونت قارچی داشتم که درمان کردم. الان خوب شدم

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من. دو سال از عمرم سر این تلف شد.توی یه ماه شاید دو سه روز ببخشید شرایط برای رابطه داشتم.  تما ...

دقیقا برا رابطه که همینه 

ولی استرس ندارم 

بچه کوچیک هم دارم که نمیتونم بزارمش برم ورزش 

کیستو هیچی ندارم 

یعنی دارو و درمان نداره واقعا؟

دقیقا برا رابطه که همینه  ولی استرس ندارم  بچه کوچیک هم دارم که نمیتونم بزارمش برم ورزش& ...

دکتر همش بهم قرص مدروکسی پروژسترون مییداد اصلا فرق نمیکرد. با قرص ال دی واقعا بدتر شدم. بارها پاپ اسمیر دادم کولپوسکوپی رفتم هیچی نبود. آزمایشهام نرمال بود. من استرس مداوم نداشتم. یه دوره ای استرس زیاد داشتم که روی بدنم تاثیر گذاشته بود و مدتها طول کشید تا خوب بشم. قند و شیرینی رو اگه میتونی حذف الان هم نزدیک عیده سعی کن کمتر بخوری. وزنتو کنترل کن برای حال خوبت تلاش کن اونم درست میشه. از عفونت قارچی هم میتونه باشه پروبیوتیک مصرف کن مثل ماست و دوغ

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷