2777
2789
عنوان

به نظرتون چه اپشن هایی باید به نینی سایت اضافه بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
حذف تاپیک و بلاک کردن

بلاک خیلی خوبه ولی حذف تاپیک میدونی اخه خیلیا تاپیک سره کاری میزنن بقیه از تاپیکای قبلیش راحت مبفهمن ماجرا دروغه .ب خاطر همین حس مبکنم حذف تاپیک نباشه به نفع خودمونه😂

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخزین بازدید و اینکه طرف سین کرده یا نه)البته این گاهی وقتا خوبه تا بد) تماس تصویری هم بزارن خوبه ...

تماس تصویری بزارن که بعضی از اقایون سایت هی زنگ بزنن اینو اون

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

دیسلایک بزارن خیلی خوبه 

چند تا مدیر هم اضافه کنن خوبه چون به نظر این حجم از تاپیکها رو نمیشه با این تعداد کم از مدیران مدیریت کرد ....

اگه بتونن برای کاربر برتر و یا موضوع برتر (از نظر کیفیت مطلب ) هم جایزه تعیین کنن خوبه .مثلا ماهیانه یا هفتگی انتخاب کنن به انتخاب کاربرا و یا مدیران ...

مدیر افتخاری هم بد نیست بدون حقوق :))))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اینکه مثلا کسایی ک دوستاتنو فالو کنی هروقت تاپیک میذارن ادم ببینه 

وایییی ارههههههه😍😍😍😍

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
تماس تصویری بزارن که بعضی از اقایون سایت هی زنگ بزنن اینو اون

بهتر شناسایی میشن. بعدم یه کاربری گفت گزینه ی مسدود بزارن حل میشه دیگه.

یا مثل ایمو بشع انلاین تماس صوتی گذاشت

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)