2777
2789
عنوان

باردارم گفتم کارگر بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 25 پست
خب چرا بهشون نگفتی اینجارو تمیز کنید اونجارو تمیز کنید باید بگی بهشون 

فک کن گفتم سنگای دیوار و تمیز کنید گلدانو را کشیدن وسط تمیز  کنن گذاشتن همون جا وسط مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره 

تجربه شد برات، دیگه غصه نخور 

کارگرای شرکتی معمولا خوب کار نمی‌کنن 

سعی کن کارگری که یکی می‌شناسه رو بگی بیاد 

ساعتی هم باهاش نبند که طول می‌دن  

بگو فلان کار اینقدر پول

مثلا خودت حساب کن مثلا آشپزخونه و سرویس‌ها تمیز کردنشون چقدر وقت می‌بره مثلا یک ساعت و نیم، بهشون بگو تمیزکاری سرویس و آشپزخونه رو می‌خوام 120 تومن 

اینحوری سریع کار می‌کنن، تمیز کار کردنشون هم دفعات اولی که میاد بالا سرش باش تا بفهمه در چه حد تمیز می‌خوای و رو چه چیزایی حساسی 

دیگه دستش میاد برای دفعات بعد

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
حموم دستشویی رو شوهرم گفت خودم میشورم 

بابا نی نی داری چرا خودتو ناراحت میکنی

هرچقدر تمیز کردی کافیه

اونام اگه درتوانشون بوده خوب کار نکردن وجدان نداشتن

الان به فکر خودتو نی نی باش

بعد زایمانتون ایشالله خودتون یه بار درست وحسابی خونه تکونی میکنی به دلت میشینه

اشکال نداره  تجربه شد برات، دیگه غصه نخور  کارگرای شرکتی معمولا خوب کار نمی‌کنن  س ...

دوستم معرفی کرده بود نامرد خودش نیومده بود مادر شصت سالش و فرستاده بود با خواهر ۲۰ سالش 

حموم دستشویی رو شوهرم گفت خودم میشورم 

خوب بقیه هم بده شوهرت بیخیال کارگر. بایداز اول اتمام حجت میکردی که اگه تمیزکنید قشنگ پول بهتون نمیدم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بابا نی نی داری چرا خودتو ناراحت میکنی هرچقدر تمیز کردی کافیه اونام اگه درتوانشون بوده خوب کار نکر ...

بله باید بیخیال باشم تا نی نی به دنیا بیاد ممنون عزیزم

دوستم معرفی کرده بود نامرد خودش نیومده بود مادر شصت سالش و فرستاده بود با خواهر ۲۰ سالش  

از این به بعد فقط کار رو تعیین کن و مبلغ دیگه بیست ساعت هم طول بدن پولش اضافه نمی‌شه 

از اول هم بگو مثلا 120 تومن، اگر راضی نباشم 80 بیشتر نمی‌دم 

که هم خوب کار کنن هم زود

نخواستن هم قبول نمی‌کنن، چیزی که زیاده کارگر

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
خوب بقیه هم بده شوهرت بیخیال کارگر. بایداز اول اتمام حجت میکردی که اگه تمیزکنید قشنگ پول بهتون نمیدم

کلا آدم خجالتی هستم خودم باهاشون  خیلی کار کردم بقیش بمونه همسرم بیاد 

کلا آدم خجالتی هستم خودم باهاشون  خیلی کار کردم بقیش بمونه همسرم بیاد

😅😅مثل مامان منی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!