2777
2789
عنوان

باردارم گفتم کارگر بیاد

585 بازدید | 25 پست

خانمه گفت دو نفر بیایم زود تموم کنیم گفتم باشه اومدن همون ساعت اول دیدم کار نمیکنن گفتم تا ساعت ۱۲ تموم کنید فک کنید یه دونه فقط روی کابینتا یه دونه اجاق گاز یه دونه هود که خیلی بد پاگ کرده یه دونه سنگای خونه رو دستمال کشیدن دو نفر شد سع ساعت داخل کابینتا رو خودم تمیز کرده بودم از حرص دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر کردی کارگر زود تمیز میکنه اون لفت میده ساعتش بیشتر بشه بعدم تمیز پاک نمیکنه که دوباره صداش کنی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ساعت اول دیدی کار نمیکنن باهاشون حساب میکردی میرفتن 

ما یه خانم پیر میومد با دخترش خدا خیرشون بده یه لحظه ول نکردن دو روز کل خونه رو تمیز کردن با کمک خودمون البته 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

گل من ایرادی نداره عید کجا هست اخه عیدت زمانی میرسه که بچتو بغل کنی باقی کارارو خورد خورد بعدا انجام بده یا بگو یه معتمد بیاد کمکت

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

من هر چقدرم پول داشته باشم نميگم كارگر بياد

چون قبلا ميومدن خونمون وضع كار كردنشون رو ديدم

هيشكى مثه خود آدم دلش نميسوزه و خوب كار نميكنه

حالا شما باردار بودى امسال بيخياله خونه تكونى ميشدى

گاز وهگدو که خودتم میتونستی پاک کنی باید میبردی حداقل حمام دستشویی میشستن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من هر چقدرم پول داشته باشم نميگم كارگر بياد چون قبلا ميومدن خونمون وضع كار كردنشون رو ديدم هيشكى م ...

بحث پول نیست استراحتم با این وجود پا به پاشون کار کردم 

ناهارم درست کرده بودم بردن پول آژانسم گرفتن😭😭 از این ناراحتم کارم مونده خودم استراحتم 

پول چرک کف دسته. از این دست میاد از اون دست میره. پول حیف نیست، حیف جون آدمه. ناراحت نباش. فدای سرت. شما اگه بارداری کسی توقعی نداره که خونه ات برق بزنه