2777
2789
عنوان

حس میکنم عقبم از بقیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 36 پست
مارک فارم استی آبرسان فقط 800تومنه ننه یچیزی ک میزنی ب پوستت ی حرکتی بزنه دیگه من ک فقط دارم نگاه ...

ژل الوورا

سفیده تخم مرغ

عسل 

گلاب 

دارچین 

سفید اب

وکس ذغالی

یخ 

روتین پوستی من همیناس پوستمم از کسایی که انقدر هزینه میکنن ۷۰ درصد بهتره

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
مرسی♥️

بنظرم اول برو خودارایی

به خودت برسی و خوشگل باشی یه شوهر پولدار جذاب گیرت میاد😁

بعدش میری گواهینامه چون شوهر پولدار جذابت برات ماشین خریده

بعدش شوهر پولدار جذابت پول میده عمل میکنی

خیاطی هم لازم نیس چون شوهرت پولداره و هرچی بخای میخره

وسلام😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن تو چیزهای مهم زندگی عقب نمونی و گرنه نداشتن این چیزها کسی رو عقب مونده نمیکنه.

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
حس میکنم گواهینامه واجب تره ولی بخاطر شغل بابام همش ماشین دست اونه بگیریم هم نمیتونم باهاش برم بیرون

اشکال نداره اول گواهینامتو بگیر چون هزینه هاش زود ب زود گرون میشه بعدم ب بابات بگو بذاره گهگاهی ماشین دستت باشه چون اگه نشینی پشت فرمون یادت میره 

کدوماش تنبلانس و راحت؟ بمنم بگو خدا خیرت بده

به عبارتی همش راحته

عسل با براش بزن به پوستت 

روش گلاب بپاش 

انقدر جریان خونو تو صورت زیاد میکنه که لپات تا فرداش قرمز میشه 

ژل الوورا از وسط نصفش کن بزن به صورتت

سفیده تخم مرغ بزن رو صورتت...یه لایه دسمال بذار روش 

خشک شد دسمالو بکن 

دارچین و لیمو بزن رو جوشای سرسیاه بعد یه ربع بشور 

رو جوشای فعال خمیر دندون بزن

وکس ذغالی ام هرماه واسه برداشتن جوشای سرسیاه

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم