2777
2789
عنوان

حس میکنم عقبم از بقیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 36 پست
چقدررر زیاد درکت کردم😂 اون هنری ک علاقه داری رو اول برو یا روتین پوستی بگیرمثلا دورقم بخوای باکیف ...

نه بابا دونه ای ۵۰ تومنه

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خودآرایی رو برا دل خودت برو در کنارش باشگاه هم برو 

وسایل روتین پوستی رو هن از آنلاین شاپ ها بخر و پیج های خودآرایی آرایش اینا دنبال کن اونا لوازم روتین پوستی هم معرفی میکنن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
برو تو کار ناخن درآمدم داشته باشی

خودم به رنگ مو و شنیون علاقه دارم اما اصلا خانواده ام نمیزارن به آرایشگری به عنوان شغل نگاه کنم🥲💔

پشت هیچستانم...•~•

همش که با هم نمیشه خسته میشی جا میزنی زود. سعی کن با حوصله جلو بری اول به نظرم گواهینامه بگیر که با ماشین راحت بتونی بری کلاسای دیگه و باشگاه. باشگاهتم کم کم شروع کن بقیه رو هم برحسب بودجه و اینا زمان بندی کن برو

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
۲۰دانشجو و آره تقریبا همه دوستام مثل خودم مجردن

از علاقت شروع کن، باشگاهو ترجیح میدی یا گواهینامه یا کلاس اموزشی دیگه؟ هرکدوم علاقته اول همونو برو کامل کن بعد برو سراغ بعدی

از علاقت شروع کن، باشگاهو ترجیح میدی یا گواهینامه یا کلاس اموزشی دیگه؟ هرکدوم علاقته اول همونو برو ک ...

حس میکنم گواهینامه واجب تره ولی بخاطر شغل بابام همش ماشین دست اونه بگیریم هم نمیتونم باهاش برم بیرون

پشت هیچستانم...•~•