2777
2789

تو سال جدید قراره چکار کنید و چکار نکنید؟! 

بگین شاید ایده شما یه جرقه شد برای من یا هر کی خوند

خودم تو پست بعد میگم.

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

دلمو آروم کنم.

اخلاقمو بهتر کنم.

عشق و مهربونی بدم به بقیه...

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای منفی رو دور بریزم 

از فضای مجازی دور بشم 

بیشتر کتاب بخونم 

صبحانه بدون قند بخورم

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

رتبه زیر ۱۵۰۰ در کنکور و رفتن ب دانشگاه

گرفتن گواهینامه

شروع دوباره اموختن گیتار

باشگاه

یاد گرفتن ی مهارت پولساز

کتاب بخونم هرروز

و رابطمو با طرفم بهتر کنم

و اینکه روی ذهن و افکارم کار کنم

..

میخام به خودم برسم 

کمتر خودمو بابت اتفاقایی که مقصرشون نبودم اذیت کنم 

دیگه به چیزایی که نمیتونم باهاشون کنار بیام فکر نکنم 

هر ماه پس انداز کنیم یه کوچولو که پول اضاف میاریم طلا و سکه بخریم 

و..

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    

جدی درس بخونم

بیشتر خودمو دوست داشته باشم

خوش حال تر باشم

یه دست‌بند خوشگل دیدم اونو بخرم برا خودم

لباس کمتر بخرم 

زندگی و اطرافمو همینطور خلوت نگه دارم

کتاب و ورزش و نماز  از زندگیم جدا نشه

به آدما کمک کنم

صبور تر باشم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میخام به خودم برسم  کمتر خودمو بابت اتفاقایی که مقصرشون نبودم اذیت کنم  دیگه به چیزایی ک ...

خیلی عالیه پس انداز 👍👍✨

از مجازی دور بشم 

روی جسم و روحم بیشتر کار کنم 

و تلاش کنم برای رسیدن به هدفم 

انشالله🌱

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

رتبه زیر ۱۵۰۰ در کنکور و رفتن ب دانشگاه گرفتن گواهینامه شروع دوباره اموختن گیتار باشگاه یاد گرفت ...

موفق باشی👍💓