2777
2789
عنوان

سردی بدن نوزاد بعد تب

3316 بازدید | 15 پست

سلام،دخترمن تازه رفته ۶ماه چندروز پیش مریض شد تب کرد بهش استامینوفن میدادم دیروز تب نداشت استامینوفنشو ندادم شب پاشدم چکش کنم دمای بدنش با دماسنج اوگی بود ولی بدنش داغ بود منم بهش استامینوفن دادم یکی دو ساعت دگ پاکشم بدنش سرد بود ودمای بدنش اومده پایین تقریبا ۳۵‌ونیم روش پتوکشیدم یکم رف بالا الانم دوباره چک کردم دمای بدنش همینطور پایینه بدنشم سرده

کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟چ کار باید بکنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توروخدا مراقب باشین داداشم ب دخترش ک تب داشت همزمان ایبوپروفن و کو ٱموکسی کلاو ک داده بود ضربان قلبش انقد رفته بود بالا تا برسوننش بیمارستان سکته کرده بودن دکتر گفته بود دیر می کردین دور از جونش مرده بود 

عزیزم توروخدا مراقب باشین داداشم ب دخترش ک تب داشت همزمان ایبوپروفن و کو ٱموکسی کلاو ک داده بود ضربا ...

اینا که منع مصرف ندارن با هم

پروفن مسکن و تب بره

کواموکسی کلاو آنتی بیوتیک

مطمئنی ایبوپروفن‌ و استامینوفن نبوده؟

خب وقتی تب نداره چرا الکی دارو میدی ب بچه

پیش خودم گفتم بدنش داغه نکنه بیشتر بشه تبش یا تشنج کنه یا هرچیز دیگه‌ای،استامینوفن دادم ک گرما بدنشو بیاره پایین چمیدونستم اینطوری میشه

عزیزم توروخدا مراقب باشین داداشم ب دخترش ک تب داشت همزمان ایبوپروفن و کو ٱموکسی کلاو ک داده بود ضربا ...

خداروشکر سالمه...اخه دکتر خودشم گفته‌بود تا۲۴ساعت بعد اینکه خوب شد داروهاشوادامه بده هنوز ۱وعده داروشو قطع کرده بودم

میشه کمکم کنی دختر منم افت دما داشت یه هفته اس از مصرف استامینوفن میگذره ولی همچنان سرو صورتش سرده بردم دکتر گفت لباساشو بیشتر کن لباساش هم بیشتر ولی دماش بالا نمیاد قبلا 35.5 بود 5 روزه شده 36 

تو گوکل هم چیزای خوبی ننوشته لطفا بگین چقدر طول کشید تا بچه تون ب دمای عادی خودش برگرده

میشه کمکم کنی دختر منم افت دما داشت یه هفته اس از مصرف استامینوفن میگذره ولی همچنان سرو صورتش سرده ب ...

سلام میشه راهنمایی کنید شما چیکار کردین ؟ بچه تون بهتر شده؟ بچه منم دست و پاش سرده گوگل رو‌خوندم دارم سکته میکنم😭

سلام میشه راهنمایی کنید شما چیکار کردین ؟ بچه تون بهتر شده؟ بچه منم دست و پاش سرده گوگل رو‌خوندم دار ...

عزیزم همه بچه ها دست و پاشون سرده مهم دمای بدنشه

جوراب پاش کن الان هوا سرده