سلام..شوهرم 29سالشه و ما تقریبا 7ساله ازدواج کردیم..از حدود سه سال پیش یعنی سال 98 مدام ب همسرم میگفتیم دماغت داره بزرگ میشه یعنی کلا ما تو خونه متوجه تغییرات صورتش بودیم ولی چون این تغییرات خیلی کم و اهسته رخ میده نگران کننده نبود..تا اینکه پارسال یعنی سال 1400بزرگ شدن ناحیه ابرو سمت راست ما رو ب فکر ی چکاپ انداخت منم زدم تو اینترنت ابرو برامده و ی سری چیزا اومد بالا بالاخره ما پاییز 1400ب دکتر گوش و حلق و بینی مراجعه کردیم و بعد از سی تی اسکن از سر گفت هیییییچ مشکلی نداری این قبلا ک کوچیک بودی یا افتادی یا توپ خورده تو دماغت استخوان ناحیه پشت دماغت اسیب دیده باعث این تورم شده..و دماغتم گوشتیه بیا خودم عملت کنم..ما هم با خیال راحت برگشتیم..همسرم از قبل چشماش کمی ضعیف بود حتی پارسال میخاس عمل کنه رفت دکتر ی ناخونک داشته دکتر گفته اول ناخونک عمل کنم بعد دوماه بیا لیزیک کن..نگو این کاهش بینایی هم از عوارض همین ادنوم هیپوفیز..چن نفر ک لیزیک کرده بودن همسرم و از این عمل منصرف کردن..تا اینک همسرم ی مدت بعد متوجه ی سری جوش های متورم زیر بغلش شد و من چقد نگران میشدم و مدااااااام میگفتم برو دکتر اما نمیرفت..اینم بگم شوهرم قد بلند چهارشونه و هیکلی خیلی هم خوش چهره بود ومدام اطرافیان میگفتن ک دماغت داره بزرگ میشه بعدم ما میگفتم ک خب هیکل ب این بزرگی مگ میشه دماغش کوچیک باشه..خلاصه با چقد قسم و قران بالاخره همسرم اواخر تابستون امسال یعنی 1401با اصرارمن برای تورم زیر بغل ب متخصص غدد مراجعه میکنه..وقتی میره داخل پیش دکتر و میگ برا تورم زیر بغل اومدم بهش میگ دستات بذار رو میز میذاره میگ تاحالا کسی بهت نگفته دستات خیلی بزرگه میگ اره..(حلقه ازدواج ما اصننننن دیگ دستش نمیره)..بعد دکتر میگ الان همین کفش ک پوشیدی برات تنگ نیس میگ اره(یکی از دردسرای ما کفش شوهرم بود مدام کفش میخرید)..دیگ نهایتا بهش میگ ی بیماری نادر داری ب اسم آکرومگالی از راه بینی عمل میشی..همسرم اومد خونه بهم گفت و من خیلی داغون و ناراحت شدم ولی خودش اصن عین خیالشم نبود همسرم ۱۰۶کیلو بود مدام ورزش میکرد و باشگاه میرفت ک دکتر گفت ورزش قطع کن موقتا و بعد عملتم دکترت تشخیص میده تا چقد ورزش نکنی.. و ام ار ای تا وزن ۹۴کیلو رو ویزیت میکردن شهرمون و میگفتن دستگاه خطا میزنه اگ وزنش بالا باشه.. بالاخره شیراز ام ار ای برای این وزن انجام میدادن..همون موقع پدرشوهرم ی خورده بد حال بود و شوهرم میبرتش دکتر باهم میرن داخل دکتر پدرشوهرم و ک ویزیت میکنه ب شوهرم میگ پسرم چند لحظه بمون کارت دارم ب شوهرم میگ مبتلا ب امرومگالی هستی و تا جوونی و فرصت داری برو سریع خودتو درمان کن ی سری حرفای دیگ میرنه و همسرم و ب فکر میندازه..ی ازمایش خون و ی ام ار ای براش مینویسه میگ اول ازمایشت بده..ازمایش میده و هورمون رشدش باید نهایتا تا ۱۵باشه برا شوهرم ۳۲بود و پرولاکتینش هم باید تا ۱۸باشه ک ۲۱بود.تو بیماری اکرومگالی هورمون رشد زیاد و پرولاکتین و امکان داره فرد مبتلا ب قند خون و فشار خون هم بشه ک خداروشکر همسرم مشکل قند و فشار نداشت..ام ار ای رو هم داد و بردبم دکتر دید و معرفیمون کرد ب ی متخصص غدد رفتیم تا شوهرم دید گفت سریع برو جراحی پسرم خوتو معطل نکن...منم با ی تحقیق حسابی و نت گردی چند روزه با دکتر گیو شریفی اشنا شدم..چقد خیالم راحت شد ک ایشون در ایران هستن خدا خیرش بده در هر دو جهان..خلاصه زنگ زدم نوبت گرفتم و شوهرم رفت تهران دکتر همسرم و دید در نگاه اول بعد از سلام میگ اکرومگالی اورژانسی..اون روز ک همسرم رفت تهران مطب دکتر شریفی ۸بهمن ۱۴۰۱بود..دکتر برا ۱۰ ام یعنی دوروز بعدش میگ نوبت بزن..شوهرم میگ یکم دیرتر بزنین برم اماده شم نهایتا برا ۲۳بهمن روز یک شنبه نوبت میزنه اون موقع بهش میگن نهایتا هزینت ۱۲۰میلیون میشه..دیگ همسرم برگشت و ما روز ۱۴بهمن تولد ۳سالگی پسرم و گرفتیم و روز ۲۱هم همسرم با خواهرشوهرم و همسرش رفتن تهران و خونه گرفتن و همسرم ی روز زودتر بستری شد و ام ار ای و ازمایش خون و اکو قلب و....انجام داد روز یکشنبه ساعت۳عصر عمل کرد خداروشکربعد یکی دوساعتم با هوشیاری کامل میره تو ای سی یو فقط تو ای سی یو تشنگی اذیتش کرده بود..اونوقتم ک میاد بخش خیییییلی اب میخوره ادرارش زیاد بود ی روز بیشتر نگهش میدارن..بعدم با حال عمومی خوب مرخص میشه..هزینشم ۱۵۷میلیون فقط ب بیمارستان پرداخت میکنه چند روز بعدشم میره مطب برا فیتیله های تو دماغش عوض میکنن و برگشتن خونه دوباره ی هفته بعدش رفت حالا دوماه دیگ هم باید بره هر بارم ویزیت ۹۸۰تمن شد..همه چی خوبه خداروشکر..هر کسی هم سوالی داشت ازمایششو برا من بفرسته ک بدونم نیاز ب کمک داره شماره همسرم میدم زنگ بزنه سوالاش بپرسه..
من کیس پیشرفته دیدم کلا صورت رشد کرده بود.گفتی ورزش میکنه خواستم ببینم سوماتروپین میزده که گفتی هورمون رشدش کلا بالا بوده
ان شالله سلامت باشن از این ببعد
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو شکر که خوب شدن. منم ادنوم هیپوفیز دارم و پرولاکتینم بالاست و دارو مصرف میکنم ولی شکر خدا ماکرومگالی ندارم. عزیزم الان رشد بدنشون متوقف شده؟ اون قسمتایی که بزرگ شده دیگه نرمال نمیشه؟ قدشم بلند میشد؟
نه عزیزم هیچی مصرف نمیکرد فقط کراتین..کلا تو بیماری اکرومگالی هورمون رشد افزایش پیدا میکنه
بله میدونم
ان شالله سلامت باشن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خدا رو شکر که خوب شدن. منم ادنوم هیپوفیز دارم و پرولاکتینم بالاست و دارو مصرف میکنم ولی شکر خد ...
بله رشد متوقف میشه دیگ..باورتون نمیشه اینقد سایز دماغش تغییر کرده خیلی خوب شده شده مثل اولاش..دکتر گفت تا نهایتا ۵ماه خییییلی تغییر میکنه ولی اینکه کامل بره نه..مثلا گفت رشد استخوان ابرو کم میشه ولی برنمبکرده..