2777
2789
عنوان

اوا سازی و حرف زدن بچه ها

811 بازدید | 37 پست

سلام دوستان پسرم سه سالشه حرف نیمزد بردم گفتاردرمان الان ی مدته آوا سازی میکنه میگه گ گ سین سسن ها ها به نظرتون این پیشرفت حساب میشه؟ من واقعا نگرانشم همین جوری با حرف نزدن کلی از هم سنای خودش عقب تره لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر منم دوسال و پنج ماهشه فقط تک کلمه میگه جمله بندی نداره تازه بعضی از کلماتم ناقص میگه خیلی نگرانش ...

دکتر هم بردی؟ پسر من فقط مامان بابا به به گوم گوم میگه نمیدونم اسمش رو میشه گزاشت کلمه یا ن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دوسال و پنج ماهشه فقط تک کلمه میگه جمله بندی نداره تازه بعضی از کلماتم ناقص میگه خیلی نگرانش ...

نگران نباش عزیزم دختر منم همین بود انقدر به طفلک تخم‌کفتر خوروندن الان چهارسالش شده مثل بلبل حرف میزنه 

دکتر هم بردی؟ پسر من فقط مامان بابا به به گوم گوم میگه نمیدونم اسمش رو میشه گزاشت کلمه یا ن

دکتر گفت ۳ ماه دیگه صبر کن اگر پیشرفت کرد که هیچ اگه نکرد بیار نامه بدم برا فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان. 

اول سازی میکنه داره یاد میگیره دلیل تاخیر کلامی چیه؟ متولد چ سالیه؟

سآل ۹۸ هست نمیدونم والا خان م گفتاردرمان گفت احتمالا ارثی هست کاش ی کلمه درست بگه خیالم راحت شه خیلی وقته ی خواب راحت ندارم سر این مسئله 

دکتر گفت ۳ ماه دیگه صبر کن اگر پیشرفت کرد که هیچ اگه نکرد بیار نامه بدم برا فوق تخصص مغز و اعصاب کود ...

منم بردم براش نوارمغز داده

نگران نباش عزیزم دختر منم همین بود انقدر به طفلک تخم‌کفتر خوروندن الان چهارسالش شده مثل بلبل حرف میز ...

عریزم میشه لطفا بگی تا کی حرف نمیزد چه تمرینایی کردی منم دارم بهش تخم کبوتر میدم

ببخشید عزیزم کنم میخوام تخم کفتر بدم فقط پخته بدم یا خام؟؟؟ 

نه باید خام باشه تخم هم تازه باشه من خودم نمیدادم وقتی میدیدم حالت تهوع بهم دست میداد بالا میاوردم 🤮🤮

سآل ۹۸ هست نمیدونم والا خان م گفتاردرمان گفت احتمالا ارثی هست کاش ی کلمه درست بگه خیالم راحت شه خیلی ...

پسر من مرداد 98هست تازه تازه داره راه میوفته جمله های دو کلمه ای یا نهایتا سه کلمه ای بگه.

البته یک سال دارم میبرم گفتاردرمانی و کاردرمانی‌.

منم واقعا نگرانم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اول سازی میکنه داره یاد میگیره دلیل تاخیر کلامی چیه؟ متولد چ سالیه؟

متولد ۹۸ هست سه سال و دو ماهشه