2777
2789

بچتون چند سالشه؟

و اگه ممکنه بگین چرا گفتار درمانی میکنین؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچتون چند سالشه؟ و اگه ممکنه بگین چرا گفتار درمانی میکنین؟

سه سالشو تموم کرده، حرف نمیزنه، نمیدوعه و از پله به تنهایی بالا پایین نمیره البته دارو هم میخوره که اینا هم مانعش شدن

سه سالشو تموم کرده، حرف نمیزنه، نمیدوعه و از پله به تنهایی بالا پایین نمیره البته دارو هم میخوره که ...

حرف نمیزنه یعنی کلا هیچ کلمه ای تا الان نگفته؟

یا جمله سازی نداره؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
حرف نمیزنه یعنی کلا هیچ کلمه ای تا الان نگفته؟ یا جمله سازی نداره؟

البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل شهر در مقابل زبونش کم میارن ولی من میگم خیلی دیره دیگه باید حرف بزنه

البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل ...

ان شالله به کمک‌ گفتار درمانی راه میفته کم کم پسرتون وقتی تو ارثتون هم هست دیگه جای نگرانی نیس

البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل ...

سلام تشنج پسرتون کنترل شد گفتارش چی شد ؟پسر منم تو شرایط پسر شما هست با شرایط بدتر 

سلام تشنج پسرتون کنترل شد گفتارش چی شد ؟پسر منم تو شرایط پسر شما هست با شرایط بدتر

سلام برای تشنج پسرتون اگه تبریز هستین پیش خانم دکتر پریناز حبیبی برین خیلی کارشون دقیق و گفتار درمانی خانم پردیس امانی