eliiiii98eliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 151 عنوان گفتاردرمان خبره در تبریز 942 بازدید | 14 پست سلام دوستای تبریزی ممنون میشم اگه کسی گفتار درمان و کاردرمان خبره که بچه رو زود راه بندازه و خونه بیاد بشناسین معرفی کنین🙏 1401/12/27 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد۶۷ عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 بچتون چند سالشه؟و اگه ممکنه بگین چرا گفتار درمانی میکنین؟ از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
سیدامیرمهدی عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 618 سلام عزیزم قبل از مراجعه ب گفتار درمان تاپیک منو بخونید دوست داشتین ایتا پیام بدین راهنمایی کنم
eliiiii98eliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 151 بچتون چند سالشه؟ و اگه ممکنه بگین چرا گفتار درمانی میکنین؟ سه سالشو تموم کرده، حرف نمیزنه، نمیدوعه و از پله به تنهایی بالا پایین نمیره البته دارو هم میخوره که اینا هم مانعش شدن
شهرزاد۶۷ عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 سه سالشو تموم کرده، حرف نمیزنه، نمیدوعه و از پله به تنهایی بالا پایین نمیره البته دارو هم میخوره که ... حرف نمیزنه یعنی کلا هیچ کلمه ای تا الان نگفته؟یا جمله سازی نداره؟ از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
eliiiii98eliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 151 حرف نمیزنه یعنی کلا هیچ کلمه ای تا الان نگفته؟ یا جمله سازی نداره؟ کلمه میگفت بعده یه مدت و یه مشکلی که بوجود اومد نگفت، الانم خودش بخواد میگه ولی خیلی کم
eliiiii98eliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 151 حرف نمیزنه یعنی کلا هیچ کلمه ای تا الان نگفته؟ یا جمله سازی نداره؟ البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل شهر در مقابل زبونش کم میارن ولی من میگم خیلی دیره دیگه باید حرف بزنه
شهرزاد۶۷ عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 414 البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل ... ان شالله به کمک گفتار درمانی راه میفته کم کم پسرتون وقتی تو ارثتون هم هست دیگه جای نگرانی نیس از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.
هانا۲۸ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 832 البته هم تو ارث پدر هم مادری دیر زبون باز کردنو داره، پدرشوهر خوده من ۸سالگی زبون باز کرده، الان کل ... سلام تشنج پسرتون کنترل شد گفتارش چی شد ؟پسر منم تو شرایط پسر شما هست با شرایط بدتر
مادرآرتین۱۴ عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 12 سلام تشنج پسرتون کنترل شد گفتارش چی شد ؟پسر منم تو شرایط پسر شما هست با شرایط بدتر سلام برای تشنج پسرتون اگه تبریز هستین پیش خانم دکتر پریناز حبیبی برین خیلی کارشون دقیق و گفتار درمانی خانم پردیس امانی
مادرآرتین۱۴ عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 12 سلام تشنج پسرتون کنترل شد گفتارش چی شد ؟پسر منم تو شرایط پسر شما هست با شرایط بدتر گفتار درمانگر تبریز که واقعا خبره هستن تو کارشون من ازشون خیلی راضیم 09144731925
هانا۲۸ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 832 گفتار درمانگر تبریز که واقعا خبره هستن تو کارشون من ازشون خیلی راضیم 09144731925 من الان جای خوبی میبرم قبلاً جاهای درستی نبود