2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کتابی خوندین ایا

من واسه مشکل کمالگرایی رفتم مشاوره چون کلی هدف داشتم ولی انرژی رسیدن بهشون رو ن و کتاب عادت اتمی داره کمکم میکنه تا توی مسیر اهدافم قرار بگیرم توی فیدیبو کتاب و نظرات دریارشون زیاده بگردی کتاب خوب پیدا میکنی با این هزینه ها و اطلاعاتی ک تو سایتای مختلف هست بنظرم آدم خودش سریعتر و در دسترس تر میتونه یسری مشکلاتش رو حل کنه البته منم کمبود اعتماد بنفس شدید دارم ولی خب دغدغه ام فعلا ی چیز دیگس بعدا ب اونم میرسم

من واسه مشکل کمالگرایی رفتم مشاوره چون کلی هدف داشتم ولی انرژی رسیدن بهشون رو ن و کتاب عادت اتمی دار ...

دقیقا منم مشکل کمال‌گرایی افراطی که البته تونستم خودم کنترلش کنم که البته کنار کمال‌گرایی همیشه بحث عزت نفس و اعتماد ب نفسه.‌‌ ولی دیگه توان ندارم اینو تنهایی حلش کنم ...

دقیقا منم مشکل کمال‌گرایی افراطی که البته تونستم خودم کنترلش کنم که البته کنار کمال‌گرایی همیشه بحث ...

بنظرم اگ میتونی یکم استراحت کن و واقعا اول خدت سعی کن حلش کنی بعدش اگ نشد مشاور