2777
2789
عنوان

چرا زندگی ها دیگه صفا نداره؟؟؟

445 بازدید | 20 پست

سریال های ماه رمضون، سریال های کمدی مهران مدیری، عید دیدنی های قدیمی، بازی با بچه ها توی کوچه، بوی نون پنیر خیار مونده توی کیف توی مدرسه ،  جلد کردن یه دنیا دفتر کتاب،خوشحالی تعطیلی مدرسه وقتی صبح برفی بیدار میشدی و میدیدی همه جا سفیده ، نشستن پای اخبار و رادیو تا خبر تعطیلی مدرسه رو بشنوی، ضدحال خوردن وقتی شیفت عصر  بودی و تعطیل نیودی 😅 

بوش، حس و حالش ، قشنگیش،رنگش، استرسش 

همششش یادمه 

دیگه انگار زندگی ها رنگ و بو ندارن

یعنی قراره بدتر ازین بشه؟ یعنی به روز حسرت این روزهای خاکستری رو هم میخوریم؟؟ 

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مطمئن باشید که ی روزی  که خیلی هم دور نیست حسرت همین  روزها میخوریم . پس قدر زندگی ها تون رو بدونید و سعی کنید از لحظه لحظه ش لذت ببرید این ی شعار انگیزشی نیست ی حقیقته که بهش ایمان دارم 

وای تک تک اینا چطور یادت مونده🥲دقیقا اون دوران عالی بود چقدر آرامش داشتیم دلم میخواد برگردم ده سال ...

بخدا بوی تو کیف های مدرسه هنوز یادمه

حتی کیف مدرسه های الان اون بوی نون پنیر و نارنگی مونده رو نمیده دیکه😂

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
دقیقا مطمئن باشید که ی روزی  که خیلی هم دور نیست حسرت همین  روزها میخوریم . پس قدر زندگی ه ...

چه دنیای بیرحمی یه 

دقیقا قبول دارم

همین کرونای لعنتی دز عرض دوسال جمع های خانوادگی رو نابپد کرد 

همه چندین عزیز از دست دادن😭😭

دلم گرفت 🥺

دلم برای بچه های الان میسوزه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
بخدا بوی تو کیف های مدرسه هنوز یادمه حتی کیف مدرسه های الان اون بوی نون پنیر و نارنگی مونده رو نمید ...

چقدر قشنگ نوشتی 

ایتقدر حال دلم خرابه

دلم برا اون روزها خیلی تنگه

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم

همشو دوس دارم جز بازی بچه ها تو کوچه😂 به شدت مخالفم و رو اعصابمه اگه یکی بچشو بفرسته تو کوچه😁

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤