2777
2789

اقا روزای کرونایی بود ماهم هفته ای دوبار مدرسه میرفتیم..

یروز که مدرسه بودیم یه زنگ معلم نداشتیم حوصلمون سر رفته بود گفتیم بیاین شماره بگیریم و مردمو اذیت کنیم

همینطوری که شماره میگرفتیم یهو شماره این اقارو همینطوری الکی گرفتم و من از صدای این خوشم اومد

و الان دوساله عاشق همیم و چندماه پیش نشون کردیم دعا کنید تو سال جدید عقد کنیم🙂

خوشبخت بشید انشالله 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی؟

توروخدا شماره دعا نویستو بده واسه نیازمند میخوام🗿😂😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حالا عکس

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...