2777
2789
عنوان

خونمون جن دارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 108 پست
همش میگم شاید توهم بوده ولی دقیقا یه موجود قد بلند بود و با سرعت زیاد رفت 

دقیقاااا همین جوری گفتی به خدا همین جوری بود ظهر تو خونمون دیده بودمش انگار داشت تمام مدت نگام میکرد بعد که منو دید سریع رفت بلند قد بود 😬💔

من از این چیزا و اتفاقات عجیب غریب و خیلی دلهره آورتر زیاد دیدم دیگه اصلا نمیترسم شبها هم همیشه تنها هستم ولی تو نینی سایت نمیگم و تعریف نمیکنم که انگ دروغگویی بهم نزنند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق خداروشکر ما فقط ۲پله 😂😂😂 اینجا جالبه حیاطمون این وقت شب خاموشه خاموشه💔

خوبه که فقط ۲تاس😅،ما هم حیاطمون تاریکه تاریکه😂

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
منم در حد سایه دیدم که نصفه شب از تو هال رفت تو اتاق بچه ها،با ترس و لرز رفتم تو اتاق دیدم لباس پسرم ...

یکی از خصیصه هاشون اینه که خیلی علاقه به جابه جایی وسایل دارن 

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی
دقیقاااا همین جوری گفتی به خدا همین جوری بود ظهر تو خونمون دیده بودمش انگار داشت تمام مدت نگام میکرد ...

همین سایه ها رو دیدم انگار سرشو از اتاق اورده بود بیرون داشت تو هال رو نگاه میکرد

دقیقاااا همین جوری گفتی به خدا همین جوری بود ظهر تو خونمون دیده بودمش انگار داشت تمام مدت نگام میکرد ...

آره دقیقا 😑💔 خوبه که از اون خونه رفتیم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منم در حد سایه دیدم که نصفه شب از تو هال رفت تو اتاق بچه ها،با ترس و لرز رفتم تو اتاق دیدم لباس پسرم ...

من یکی از مانتوهام گم شده چند ساله همه جام گشتم ینی کار کار اوناس؟؟؟؟

مثل اتاق فراره که😂😐

😆😂😆😂خوب گفتیاا،از این جهت بهش نگا نکرده بودم😆😂،تازه جای دیگه ای هم داره

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
من از این چیزا و اتفاقات عجیب غریب و خیلی دلهره آورتر زیاد دیدم دیگه اصلا نمیترسم شبها هم همیشه تنها ...

تو نی نی سایت هر چی که بگی همیشه یکی هست که بگه دروغه بیخیال