2777
2789
عنوان

خونمون جن دارههه

2268 بازدید | 108 پست

دیشب ساعت تقریبا ۳ صبح بود یدونه چراغ روشن گذاشتم رفتم تو اشپزخونه که مسواک بزنم 

تو خونه هم تنها بودم 

چشممو بسته بودم مسواک میزدم وقتی چشممو باز کردم دیدم یه موجود قد کوتاه و خیلییی لاغر  با کله و چشمای بزرگ دقیقا یه چیزی شبیه اون جونوره که تو فیلم ارباب حلقه ها بود نشسته بود رو اپن داشت نگاهم میکرد واقعا فکر کنم یه سکته رو رد کردم

چند شب قبلش هم همه خواب بودن قشنگ حس کردم و صدای پاشو شنیدم که از اتاق خواهرم اومد بیرون ازش پرسیدم تو بودی اومدی بیرون؟ اونم گفت نه من فکر کردم تو بودی

اینا تازه ۲ تا موردشه 

لطفا اگه اعتقاد ندارین یا میخواید بگید دروغه نیاید تو تاپیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اینا هیچی من تازه عروس بودم بعد جدا از مامانم اینا بودم دیگه کلا شهرمونو اینا بعد شوهر من شیفتی کار میکنه دیگه شب زنگش زدن بیا بیمارستان و اینا وای همینکه اون رفت سرمو یه دقزقه گذاشتم زمین که بخوابمممم مگه میشد دم گوشم نفس میکشید یکی صدای در حموم حس میکردم یکی داره در میزنه اصلااا نگم برات

منم همیشه از اینکه ی چشمامو لحظه ببندمو باز کنم و همچین صحنه ایی ببینم خیلی میترسم ولی خب همیشه در حده همون سایَهست

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر