2777
2789
عنوان

خانومای ک یه بچه دارن بیان

176 بازدید | 26 پست

چندماه یا چندسال بعد عروسیتون بچه اوردین؟زندگیتون تغییر نکرد؟رابطتون با همسرتون سرد نشد؟چجوری سوپرایزش کردین وقتی فهمیدین حامله این؟

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

هفت سال بعد از عروسیمون بدنیا اومد زندگیم کاملا تغییر کرده با قبلا اما سردی و این چیزا نه اتفاقا همه چی بهتر و صمیمی تر شده و امید و تلاشمون رو برای بچمون بیشتر کردیم 

رفتم بیبی چک زدم اومدم گفتم مثبته به همین راحتی 😅

ما سال سوم زندگیمون بچمون به دنیا اومد

رابطمون عمیق ترو عاشقانه تر شد

سه سال بعد بچه اول بچه دوم تصمیم گرفتیم بیارم که الان تو راهه

و همچنان رابطمون عاشقانه ست خداروشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج ماه. به دلایل پزشکی باردار شدم. دکتر گفت ممکنه بچه دار نشم ما هم اقدام کردیم ببینیم چی میشه.

رابطمون خیلی قاراشمیش بود کلا. من کلی تنهایی مشاور رفتم تا فهمیدم با زندگیم چکار کنم. الان بهتریم شکر خدا

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
هفت سال بعد از عروسیمون بدنیا اومد زندگیم کاملا تغییر کرده با قبلا اما سردی و این چیزا نه اتفاقا همه ...

ای جان حتما خیلی ذوق زده شدید  تو این هفت سال دلتون بچا نمیخواست؟شیطون گولتون نمیزد بیارین😂

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
ما سال سوم زندگیمون بچمون به دنیا اومد رابطمون عمیق ترو عاشقانه تر شد سه سال بعد بچه اول بچه دوم ت ...

ای جونم ان شاءالله  ک به سلامتی میاد چجوری سوپرایزش کردین؟تو ای سه سال دلتون بچه نمیخواست ؟

4 سال بعدش نه خودمون خواستیم با جونو دل پذیرفتیمش  زندگیمون با وجود بچه شیرین شدع

ای جوونمم خب مثل قبل اون راحتیو دارین؟من حس میکنم اگ بچه بیاریم دیگه راحت نیستیم 

پنج ماه. به دلایل پزشکی باردار شدم. دکتر گفت ممکنه بچه دار نشم ما هم اقدام کردیم ببینیم چی میشه. را ...

ای جااانممم 

ای جان حتما خیلی ذوق زده شدید  تو این هفت سال دلتون بچا نمیخواست؟شیطون گولتون نمیزد بیارین😂

والا اصلا بهش فکر هم نمیکردم تو اون هفت سال

من زندگی دونفره رو دوس داشتم و دلم میخاست طولانی باشه بعدشم میخاستم حتما خونه بگیریم بعد اقدام کنیم همسرمم همین نظرو داشت برا همین گول نخوردیم😂😂😂

ای جوونمم خب مثل قبل اون راحتیو دارین؟من حس میکنم اگ بچه بیاریم دیگه راحت نیستیم 

راستش نه 

ببخشید اینو میگم ولی وسط رابطه هم یهو‌بیدار میشه😑

اما همیشه اینطور نیست بالاخره مشکلات بچه پستی بلندی داره یکنواخت نیست‌....

اما میارزه خیلیییی شیرینه وای مخصوصا دختررر😍

اما بنظرم فقط یدونه کافیه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
والا اصلا بهش فکر هم نمیکردم تو اون هفت سال من زندگی دونفره رو دوس داشتم و دلم میخاست طولانی باشه ب ...

😂😂ما یکساله ازدواج کردیم هی میگیم بیاریم

ای جونم ان شاءالله  ک به سلامتی میاد چجوری سوپرایزش کردین؟تو ای سه سال دلتون بچه نمیخواست ؟

من صبوری کردم تا صدای قلبشو ضبط کردم تو واتساپ برای همسرم  فرستادم زیرش نوشتم: میگه بابایی من دارم میام😍❤️😁

خب ما از اول توافق کردیم سال دوم اقدام کنیم برای بچه

چون دوست داشتیم اردیبهشت به دنیا بیاد سال دوم مرداد ماه اقدام کردیم که اردیبهشت سال بعدش به دنیا اومد

برای دومی هم از قبل تصمیم گرفتیم وقتی بچه اولمون سه سالش شد اقدام کنیم

این یکی هم دوست داشتیم اردیبهشتی بشه

انشاالله اگه خدا بخواد دوماه دیگه به دنیا میاد

راستش نه  ببخشید اینو میگم ولی وسط رابطه هم یهو‌بیدار میشه😑 اما همیشه اینطور نیست بالا ...

🥲وای چ بد  فکر کنم هیچی به اندازه گریش رو مخ نیست 😂من ک عمرا بتونم صبح پاشم گریه بچه رو اروم کنم