2777
2789
عنوان

خانومای ک یه بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
اگه شرایطشو دارید و ذوقشم دارید همین اول راهی خب بیارید😂 ما بعد هفت سال ذوق بچه مون گل کرد

شرایطش اینا اوکیه ذوقشم ک نگممممممم ولی حس میکنم اگ بیاریم دیگه مسافرت اینا نمیتونیم بریم

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
من صبوری کردم تا صدای قلبشو ضبط کردم تو واتساپ برای همسرم  فرستادم زیرش نوشتم: میگه بابایی من د ...

واوووو ای جون واکنشش چی بود؟ بچه تو تابستون بد نیست؟بخاطر گرما زیر کولر اینا  ان شاءالله  ک به سلامتی به دنیا بیاد دختره یا پسر؟

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبوری کردم تا صدای قلبشو ضبط کردم تو واتساپ برای همسرم  فرستادم زیرش نوشتم: میگه بابایی من د ...

بچه های پشت سر هم مراقبت ازشون سخت نیست؟

😂😂ما یکساله ازدواج کردیم هی میگیم بیاریم

تصمیم برای بچه دار شدن به خیلی چیزا بستگی داره

مثلا یکی که تو سن پایین ازدواج میکنه میتونه چند سال بیشتر زندگی دونفره رو تجربه کنه اگه بخواد

شرایط مالی و...

مثلا منو همسرم وقتی ازدواج کردیم من ۲۵ سالم بود همسرم ۳۳ دو سال بعد ازدواج اقدام کردیم

ولی یه زوجی که سنشون کمه میتونن ۷_۸سال هم صبر کنن

تصمیم برای بچه دار شدن به خیلی چیزا بستگی داره مثلا یکی که تو سن پایین ازدواج میکنه میتونه چند سال ...

من ۱۸ همسرم ۲۵ ولی شدید ذوقشو داریم البته یه جورایی خودمم دلم میخواد حداقل دوسال صبر کنیم

واوووو ای جون واکنشش چی بود؟ بچه تو تابستون بد نیست؟بخاطر گرما زیر کولر اینا  ان شاءالله  ...

اردیبهشت که تابستون نیس

تا تابستون هم که دو سه ماهه ست و جون گرفته

اتفاقا بهتره به نظر من

دو تا بچه هام پسر

🥲وای چ بد  فکر کنم هیچی به اندازه گریش رو مخ نیست 😂من ک عمرا بتونم صبح پاشم گریه بچه رو اروم ...

دختر من حتی یک شب هم بیدار نمونده از نوزادی تا الان ک 15 ماهشه

شب 12 میخابه تا 11صب .....

تا 3 بازی میکنه میخابه تا 5 

تایم خوابش عالیه اگ نی نیت اینجوری باشه دیگ غمی نداری

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
پشت هم نیستن بچه های من پسر اولم چند روز از چهارسالگیش میگذره بچه دومم به دنیا میاد

خداحفظشون کنه♡

دختر من حتی یک شب هم بیدار نمونده از نوزادی تا الان ک 15 ماهشه شب 12 میخابه تا 11صب ..... تا 3 ...

چ خوووب کاش اینجوری بشه مال منم

چ خوووب کاش اینجوری بشه مال منم

انشالله ی بچه سالم صالح نصیبت بشه

اگ خواستی باردار بشی حتما روزی چند صفحه قران بخون رو بچه تاثیرات خوبی میذاره...

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
انشالله ی بچه سالم صالح نصیبت بشه اگ خواستی باردار بشی حتما روزی چند صفحه قران بخون رو بچه تاثیر ...

ان شاءالله  چشم ممنونم خواهری