2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

207 بازدید | 23 پست

بچم الان ۶ روزشه روز چهارم بردم دکتر گف زردیش ۱۶ دستگاه داد گف سه روز بزار دیروز گذاشتم وامیستاد امروز اصلا وانمیسته همش گریه می‌کنه زیر دستگاه 

فردا باید باز ببرمش دکتر

چیکار کنم.دارم دق میکنم .کارم شده گریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شیر خودت رو میدی ، ترنجبین بخور 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

پسر من شیر میخورد میخوابید میزاشتم شاید چشم بندو میزنی اذیت میشه من فقط بدنشو میزاشتم سه شب نخوابیدم بیدار بودم کا نره جلو چشمش آسیب ببینه فقط چند ساعت با چشم بند گزاشتم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹

وای شبا خیلی سخته همش یکی باید کشیک بیدار باشه تا حواسش به بچه و چشم بند باشه....😫 خدا کنه توراهیم زردی نداشته باشه تو مرداد به خواست خدا دنیا میاد هوا گررررررم اگه برقا قطع شه که واویلا😢

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

این نکات رعایت کن خوب میشه. جای نوزاد خنک یاشه لباس زیاد نپوشون  اصلا گرمش نشه .بچه من ابان بدنیا اومد فقط رکابی تنش بود ....پتو نمیکشیدم..

من بیمارستان بردمش ۲روژه زردیش رفت ولی اوردم خونه جاش گرم بو  دوباره برگشت و باز بیمارستان و ازمایش.

قطره زردی بگیر روزی ۸قطره بده بهش  جاشم خنک‌باشه دلسوزی نکن پتو نکش براش خوب نیس.خوب میشه

.

عزیزم پاهات رو ببر زیر دستگاه ،روی پات بخوابونش آروم تکونش بده اینجوری شاید آروم بشه،امشب سعی کن اینجوری ارومش کنی بمونه ،حتما هم فردا ببر آزمایش چون امروز زیر دستگاه نبوده ،بچه من ک بستری شد ،سختم بود چون تازه زایمان کرده بودم تنها تو بیمارستان ولی دو روزه اومد پایین راحت شدیم،اگه دکترت پیشنهاد بستری داد از بیمارستان نترس دستگاه بیمارستان قوی تره زود تموم میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞