2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته چرا دنیا اینجوریه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
نگران نباش عزیزم ، منم خیییلی درد کشیدم ، شبایی بود که مثل مرده ها بودم ، پوست انداختم ، انشالله خدا ...

نمیدونم 

دلم میخاد فقط از دور ببینمش اونم باز ی دفه نگام کنه... 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون انگار نمیشنوه یا میشنوه و محل سگ نمیده... 

میشنوه ، منم کسی رو میخواستم ، بعدا گفتم خدااااروشکر که نشد ، بعدا فهمیدم ، حتی خواهرم اونم کسی رو میخواست که بعدا گفت خداروشکر که نشد 

میشنوه ، منم کسی رو میخواستم ، بعدا گفتم خدااااروشکر که نشد ، بعدا فهمیدم ، حتی خواهرم اونم کسی رو م ...

منم قبلا اینجوری شدم ولی این مورد فرق میکرد

دقیقا انگار خودم بود اما ورژن مردونه... روحیه علایق سلیقه هامون همه چیمون مث هم بود... حتی شرایط زندگی مون... 

نمیدونم  دلم میخاد فقط از دور ببینمش اونم باز ی دفه نگام کنه... 😭😭

آره سخته ، ولی بخدا میگذره این روزا ، فقط زمان میخواد ، یه بنده خدایی بخاطر یه دختر داشت خودشو دیوونه می‌کرد،  بعد یه مدت میگفت من دیوونه بودم ، چه کارایی میکردم

منم قبلا اینجوری شدم ولی این مورد فرق میکرد دقیقا انگار خودم بود اما ورژن مردونه... روحیه علایق سلی ...

عزمزمه،  عشق آدمو کر و کور میکنه حتما یه بدی هایی هم داشته که علاقه ات اونها رو نادیده میگیره که خیلی مهم هستن

منم قبلا اینجوری شدم ولی این مورد فرق میکرد دقیقا انگار خودم بود اما ورژن مردونه... روحیه علایق سلی ...

بیخود خودتو ناراحت نکن بابا حتی اگه نتیجه هم میداد اخرش میدیدی کقتتو فق تلف کردی