2777
2789
عنوان

سفر به گرگان 😀

7110 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها. من چند وقت دیگه میخوام یه سفرِ صبح تا غروبه برم. خودم مازندرانم. دلم میخواد از استان خارج شم. تنها مسیری هم که میتونم برم با قطاره و میتونم به سمت گرگان برم. 🤔 تا حالا نرفتم گرگان. تنها ارزش داره برم؟ جای دیدنی‌ای که مناسب برای دختر تنها باشه وجود داره؟ 

پارسال بندر ترکمن رفتم. زیاد اهل بازارگردی نبودم ولی بدک نبود. در حد یه صبح تا غروب خوب بود. 

امسال میخوام یه جای جدید برم. برای همین گرگان اومد تو ذهنم. اخه شبم‌ نمیتونم بمونم. نظری دارید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دلم میخواد برم گرگان چنتا پیج لباس دارم ک فروشگاهش توگرگانه کاش بشه سال بعد برم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱