2777
2789
عنوان

سفر به گرگان 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 7109 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطار ۷ صبح حرکت میکنه. ده و نیم گرگانه. از اون ورم ۵ اینا برمیگرده 😐😐😐😐 می ارزه اصن ب ...

بنظرم ارزش داره.

همین که قطار از لای جنگل و درخت عبور میکنه عالیه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
ممنون از لطفت. هیچ عجله ای ندارم. هر وقت وقتشو داشتی و تونستی ممنون میشم بفرستی. لایکت کردم گمم ...

چشم عزیزم حتما برات میفرستم♥️

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
میتونی تو این تایمی که هست یا بری النگدره ای ناهارخورانی پارک ملتی  یا بری خرید و .. چندسالته ...

ناهار خوران و زیاد شنیدم. امنیت داره تنها برم؟ چون تا الان نرفتم نگرانیم در درجه‌ی اول امنیته.

من ۲۲ سالمه. کلا یه بندر ترکمن و تنها رفتم بابا 🤣🤣 امسالم گفتم یه جایی برم که فعلا نمیدونم 😁🌷

برو زیرآب یا سوادکوه

اتفاقا اینم به ذهنم رسید.

زیراب بچه بودم رفتم. یه عبدالحق داره فقط.

سوادکوه چطور؟ جای دیدنی داره؟ (منظورم جاییه که مناسب باشه تنها برم. چون بیشتر جاهایی هستن که خونواده میرن)

ناهار خوران و زیاد شنیدم. امنیت داره تنها برم؟ چون تا الان نرفتم نگرانیم در درجه‌ی اول امنیته. م ...

آره پارک جنگلیه 

منم ۲۱ سالمه ولی مسافرت تنهایی نرفتم فقط با قطار اومدم ساری برگشتم 😂🤧🤧💔

I'm mysterious, but I am not bad natured like many     🙃💜 #INTJ
گرگان فقط جنگل البته یه ابشار قشنگم داره امسال رفتیم من دوست داشتم جنگلاشو ولی شماکه خودتون جنگل دار ...

جنگل و که نمیشه تنها رفت. اینجا تو مازندرانم تنها نمیشه رفت. امنیت کجا بود بابا. همش یه احمق میوفته دنبالت و بلا سرت میاره😣😣😥

گرگان شهر زیبایی ست، خیلی زیبا.

حتما به بافت تاریخی در مرکز شهر سری بزنید، بازارچه نعلبندان، خانه موزه امیر لطیفی، مسجد جامع (با مناره بی نظیر سلجوقیان).

پیشنهاد میکنم ناهار را در رستوران سرحدی در همین منطقه قدیم شهر صرف کنین.

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.
اتفاقا اینم به ذهنم رسید. زیراب بچه بودم رفتم. یه عبدالحق داره فقط. سوادکوه چطور؟ جای دیدنی ...

برو عباس اباد بهشهر از قطار ک پیاده شدی اسنپ بگیر برو جایه شلوغیه کسی کار ب تنهایت نداره 

گرگان شهر زیبایی ست، خیلی زیبا. حتما به بافت تاریخی در مرکز شهر سری بزنید، بازارچه نعلبندان، خانه م ...

ممنونم بابت پیشنهادتون 😍  ببخشید این مکان هایی که گفتید همگی امنیت این و دارن که تنها برم؟ چون نمیخوام خارج شهر برم ... به هر حال تنهام و از لحاط امنیت نگرانم.

ممنونم بابت پیشنهادتون 😍  ببخشید این مکان هایی که گفتید همگی امنیت این و دارن که تنها برم؟ چون ...

بله، مرکز شهره. البته من اهل گرگان نیستم. اما این منطقه قدیمی رو خیلی دوست دارم.

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.