2777
2789

سلام خانمای با تجربه 

من دوسال هست عقد هستم هنوز عروسی نکردم 

پارسال سال اول بود چون دوتا جاریم رفتن کارای خونه تکونیش کردن منم رفتم امسال من دیگه واسه خونه نرفتم کمکش فقد یکی از جاریام ک چاپلوسه رفته بود کمکش ، مادرشوهرم ب نامزدم گفته بود چرا نیومده کمکم اونم گفته بود کار داره

الان باهاش تماس گرفتم خیلی عادی سلام احوال پرسی ک شنیدم پدرشوهرم بهش میگه بگو کمکم خب نیومدی چن بار گفت ب مادر شوهرم ولی مادرشوهرم ب من نگفت ، بعد بهش گفتم چن وقته بهم زنگ نزدی اونم برگشت گفت تو خودت چرا زنگ نزدی ( در صورتی که هیچوقت بهم اینطور نمیگفت ) الان با تجربه ای ک شماها دارید از من بزرگترید چن روز دیگه که سال تحویله رفتم خونشون چه رفتاری داشته باشم عادی باشم یا قیافه بگیرم اخه میدونم صددرصد بهم میگن چرا نیومدی ! 

دلیل نرفتنم چون نمیخوام لوس بشه همش توقع داشته باشه من کاراش کنم آ خودم کار میکنم بهونه کردم که من کار دارم وقت نکردم 

هیچی عادی باش 

وظیفه شما نبوده که بری کمک 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عقدی میرفتی

خونه خودت بودی نمیرفتی

اونم انتظار داره بازم

عادی برو یه شاخه گلم بگیر براشون هیچی نگو ولی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خوب مگه قراره بری

مامان من ک یه خانمه میگه بیاد

فقط پرده ها رو زنداداشم میزنه

من سرم گیج میره رو چارپایه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بگو کار داشتم نتونستم بیام 

کمک مامانمم باید میکردم دیگ نتونستم بیام 

حتما بگو کمک مامانت میکردی 

فکر میکنه وظیفته واقعا که

خودتم نگیر اصلا خنده رو باش 

بیشتر بسوزن

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

قبل از شما کی کمکش میکرد؟؟ دختر نداره؟؟ کاش یه ساعت میرفتی یکم کمکش بعد برمیگشتی.. میگفتی توام کار داری

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

عادی باش، اگرم گفتن چرا نیومدی بگو تو فامیل ما رسمه هرکی کار خودشو می‌کنه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اول اینکه اشتباه کردی سال اول رفتی .امسال رومی رفتی ولی اززیرکاردرمی رفتی کمردردت یاپادردبهانه می کردی یابه مادرت می سپردی زنگ بزنه به شماکه بیا خونه کاردارین برای سال های بعددیگه اشماتوقع نمی کنه ..