2777
2789

بچم تب داره و هرچی پروفن میدم اصلا تبش پایین نمیاد همون 38ونیم مونده خیلی بیحاله و بعد از 5یا 6 روز سرفه امروز تب کرد و اصلا پایین نمیاد. سرفه هاش وقتی صبح از خواب بیدار میشه خیلی شدیده و کلیییی سرفه میکنه بعد بهتر میشه. دلیل این پایین نیومدن تب چیه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

کلا ویروس های جدید 

تب های وحشتناک دارن

من دخترم امسال تو تب این ویروس ها سوخت

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب براتب این ویروسا که اصن شربت  جواب نمیده 

فقط نصف شیاف دیکلوفناک ۵۰ یا یدونه ونصف شیاف استامینوفن ۱۲۵ به همراه حمام اب ولرم 

انتی بیوتیکم ندم که هیچ یکماه همینجوری تب داره

مادوهفته درگیربودیم پدرم دراومد پسرمنم اصن دارو نمیخوره اموکسی کلاو به زور بهش دادم 

کرونا جدید هستش 2 روز تب دارن ما گرفتیم بهتر شدیم به سختییییی ولی هنوز یه ساعت راه میریم کاملا خسته ...

اره شوهرمم تا همین دیشب تب و لرز داشت سر ظهر هوای داغ همش میگفت سرده. الان دوباره بچم از صبح داغه و صبح میگفت ساق پاهام درد میکنه ینی ممکنه کرونا باشه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘