shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 عنوان توصیف کن😌 168 بازدید | 14 پست ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1401/12/26 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر__هسدم عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 14918 مهربون عصبی زودجوش https://abzarek.ir/service-p/msg/2246032
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31910 امیدوار امیدوار امیدوار تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
sepiiiiiiiiiiidam عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1132 صبور،خوشیفته،مهربون کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 قوی ،زبون دراز ، خوشگل بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 امیدوار امیدوار امیدوار 🙂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 عاشق تنبل خجالتی😐💚 😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 ساده😥، مغرور، کینه ای چرا اخه کینه ای😗 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
گندم2553 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 4105 چرا اخه کینه ای😗 چون هرچی یادم میاد از بچگی تا همین اواخر، یکی ناراحتم میکرد جوابشو نمیدادم، از خودم دفاع نمیکردم الان دارم جبران گذشته رو میکنم با حرف زدن ولی عقده های اون سالها باعث شدن، کینه ای بشم و زود با ادما قطع ارتباط میکنم
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 چون هرچی یادم میاد از بچگی تا همین اواخر، یکی ناراحتم میکرد جوابشو نمیدادم، از خودم دفاع نمیکردم&nbs ... منم مثل شما. درسته واقعا. 🥺 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
maryam_0482 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2618 تنبلپرانرژیشادِافسردهپارادوکسیم واس خودم😎😂 هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13538 تنبل پرانرژی شادِاف سرده پارادوکسیم واس خودم😎😂 تناقض نما 😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•