2777
2789

بچه ها جریان تو تایپک قبلم هست با اسکرین

بهش گفتم بیا نذری داریم گفت همون طور که بابا تو نمیزاره بیای خونه ما فک کن بابا منم نمیزاره و نمیام

خلاصه که آخرش قرار شد بیاد تو الان صبر کردین داشتین بسته بندی میکردیم ظرف کم اومد منم بهش پیام دادم که ظرف یک بار مصرف تو راه بگیره ببینید چی گفته 

بعد ما ازدواج کردیم و عروسی هم گرفتیم ولی ی مشکلی برای خونه پیش اومد نتونستیم بریم توش و الان خونخ بابا هامونیم 

و بابام نمیزاره برم خونه شون بمونم میگه هر نوقع خونه خودتون آماده شد بعد 

با اجازه استارتر عزیزم  . بچه ها تایپیک جدید زدم درمورد کارا و رسمای خوبی  که موقع سال تحویل انجام دادید و تجربه شدس همتون بیایید کلی جیزای خوب یاد بگیریم برا امسال 🥰😍😇🙈🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10606542/بیایید-از-کارا-و-رسمایی-که-برا-سال-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از پدر شماس و خود مشا حق با همسرته شما ازدواج کردی چرا از همسرت جدایی

بابام میگه پیشش باشی دیگه پشتش باد میخوره تلاشی برای درست کردن خونه نمیکنه 🫠🫠🫠

واااا عروسی کردی هر کی خونه پدرشه خخخخ این چه سمی بود خدایی شوهرت حق داره تو زنشی بعد خونه پدرتی ب خانوادت ربط نداره ک خونه چیشد فلان شوهرت هرجاس توم باید بری اونجا حتی اگ بیرون چادر بزنه😊

چه شوهر خوبی داری ناموسا

🫠😑همه تون ار دیشب میگید حق داره و گناه داره و منم دارم میرم تو فکر راه های پیچوندن بابام که همش پیش شوهرم باشم و به عواقبش هم سعی میکنم فک نکنم😅