2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین🌝💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5311 بازدید | 182 پست
راز یک سناریو هم خیلی قشنگه یه دختر که از مرد زن دار حامله میشه اخرشم قشنگه نشون میده اکثر عشقای دنی ...

مرسی قشنگم یه عالمه رمان خوب بهم معرفی کردی🌝🌹

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر مسیحیه

آها خب خوبه

گفتم اگه اونه اون که من چند صفحه خوندم عصبی شدم😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
میخاین شاد شین و دروغای این کاربر ک یا خیلی بچس یا هم مرد هست رو بخونین ب خصوص اون تاپیک بارداری م م ...

فکر کردم اول منو میگی😐😂میخواستم یچیزی بت بگم

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
باور میکنی یادم نمیاد کلا  فقط یادمه که خیلییی قشنگ بود و دو تا داستان ترکیب شده بود و من گریه ...

منم تقریبا شش سال پیش خوندمش ولی بیشتر جاهاشو یادمه.مثل اسم شخصیت هاش.مثل کاوه.بهزاد.فرنوش.یاسمین.قضیه پرورشگاه و بعدش ساز زدن پسری که از پرورشگاه با یاسیمن فرار کرده بود و تصادف بهزاد با فرنوش.واخرشم تجاوز پسرخاله فرنوش به فرنوش و خودکشی فرنوش تو دریا .و سفید شدن موهای بهزاد سر قبر فرنوش.مثلا این خلاصه ش بود  

دانشجو
عشق یوسف ،نیش،مردمن،اسطوره،راز یک سناریو،وای وای ازینا که قشنگن

مرسی😀اکثریت این رمانا جز معرفیشون بود

بانوی قصه فوقق العادسسس

همه شون فوق العاده ست.قلم قوی دارن .من هر رمانی نمیخونم

دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ 
منم تقریبا شش سال پیش خوندمش ولی بیشتر جاهاشو یادمه.مثل اسم شخصیت هاش.مثل کاوه.بهزاد.فرنوش.یاسمین.قض ...

مختصرومفید

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

لانتور طنز عاشقانه  استمارتیز طنز عاشقانه کد آبی عاشقانه رازآلود پزشکی  عشق وحشی عاشقان ...

مرسی قشنگم

کتاب خانه نیمه شب  کناب خانه ارواح  جن  جایی که خرچنگ های اواز می خوانند  تی ...

منم بهت پسر بد و ادامش که میشی پنج جلدی هیچکسان رو معرفی میکنم عالیههههه اینا🥺

که میقولی شکست نور رو بخور دیگه عمرا لنگشو پیدا کنی😂😂 

شکست نور؟ چشم😂💕