2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین🌝💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5311 بازدید | 182 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی. همچنین شما💚 من روان تهران اگه شد نشد فرهنگیان 

پس موفق باشی گلم.براتون دعا میکنم به هدف برسی.برای منم دعا کن روحیه ام بگرده و بتونم رو درسام تمرکز کنم‌

دانشجو
جنون آبی نبود؟ 🤔

نه کد آبی آوا و روزبه خیلی گیشنگه😂🤧

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

کتابخونه نیمه شب راجب چیه؟ تعریفش رو زیاد شنیدم میخوام ببینم اگه خوبه بخرم.😁

درباره دختری ب اسم نورا هس ک خیلی ازچیزای زندگیشو از دس داده.مامانش‌باباش‌دوسپسرش و ‌..

با داداششم قهرع‌و هیچ دوستی نداره.فقیزع و اجاره خونه ندادع و اینا.ی روز تصنیم ب خودکشی میگیره اما بعدش ی اتفاقی میافته ک ب زندگی امیدوار میشه

برو بخونننن حتمااا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
نه کد آبی آوا و روزبه خیلی گیشنگه😂🤧

عه خب پس هیچی. رمانایی ک گفتی هیچکدومو نتونسم دان کنم☹️

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
خیلی ممنون گلم💚✨حتما  میتونم دلیل حال بدتو بدونم؟

راستش من همین شهریور از شوهرم جدا شدم زندگی خیلی سختی داشتم.دوتا دختر دارم.شرایط مالی خانواده ام هم زیاد خوب نیست.اتاق مجزا نداریم.و سروصدا زیاده.همشم  ذهنم مشغول.بعدشم هورمون هام تغییر کردن . پریود م نا منظم.حوصله دکتر ندارم.پولشم ندارم.میگرن عصبی گرفتم.کلا از نظر روحی و روانی خرابم.بچه ها وقتی پیشم هستن خانواده ام خوششون نمیاد وقتی میفرستمشون پیش پدرشون باز فکر و ذهنم پیش دخترامه

دانشجو
عه خب پس هیچی. رمانایی ک گفتی هیچکدومو نتونسم دان کنم☹️

ع چرا

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان رفتم جفتشو دانلود کردم

این گناه ناکرده تونت اینی که من میگم نیست اسم شخصیتاش بایداهیل وماهتیسا باشه 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

اگه دانلودکردی به منم بده پی دی افشو😁یالینکشو

https://nicbanoo.ir/article/1180

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌