2777
2789
عنوان

زبون دارا برای خانواده شوهر بیان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 30 پست
برای کار عید صدام میکنن میگن عروس مثل دخترمونه😢

واقعا برا کار عید میرید کمک  چرا من درک  نمیکنم این موضوع رو  چندین بار مادرشوهرم گفته دست تنهام فلان  منم هر بار گفتم وای چرا خودت کار میکنی خببببب بگو یه کارگر بیاد   توقع هیچی هم ندارم دیگه نه کاری میکنم نه چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری تو جمعشون اون وقت خانواده خودتو به چشم میکشی، مطمئن باشششششش

کاش زودتر خانوادمو ب چشم بکشم🥺🤣

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یکی دوبار  خانواده شوهر بهت تیکه بندازن  خانواده خودت میشن نور چشمت نه خسته کننده &nb ...

من اصلااااااا ادمی نیستم ک کسی چیزی بهم بگه نتیجشو نبینه👊😉کاملا مودبانه دهنشو کاه‌گل میگیرم🥺

من اصلااااااا ادمی نیستم ک کسی چیزی بهم بگه نتیجشو نبینه👊😉کاملا مودبانه دهنشو کاه‌گل میگیرم🥺

منم  هر کی هر چی گفته تا الان اول دهن خودشو صاف کردم بعد چسبیدم سر شوهرم دهن اونو صاف کردم ولی حرف اینه اصلا بودن باهاشون خوش نمیگذره  اعصاب خورد کنن فامیل شوهر مخصوصا نچسب باشن عین فامیلای شوهر من   

منم  هر کی هر چی گفته تا الان اول دهن خودشو صاف کردم بعد چسبیدم سر شوهرم دهن اونو صاف کرد ...

مهم خود شوهرس ن ننه باباش و فامیلاش🤕😵‍💫

مهم خود شوهرس ن ننه باباش و فامیلاش🤕😵‍💫

ایشالله به زودی  زود  قسمتتت بشه  تا بفهمی  فقط شوهر نیست خانواده اش هم مهمه  چون گاهی همونا باعث دعوان   منو شوهرم باهم مشکل نداریما ولی وای به روزی که   نگم برات بیخیال خودت  انشالله به اون مرحله ها میرسی میفهمی حرف الان منو منم فک میکزدم فقط شخص شوهر مهمه دیدم نه خانواده اش هم نقش دارن تو زندگی ادم  با دخالتهای گاه بی گاه فضولی هایی که  جلو تو انجام نمیدنا  یه جوری انجام میدن نفهمی   

شما ناراحت این هستین که عیدی بهت کم دادن من چی بگم عید رفتم خونه اش جلوم ازم پزیرای نکرد فقط یه چای گذاشت جلوم درصورتی که جلو اون جاریام میچینه شیرینی میوه بعضی ادمها حیف اسم ادم روشون بزاری 😭

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
خخخ بگو‌ همه جا میگن عروس عین دختره هاااا

هایی خواهران مادرشوهر من ک عمه ام میشه جلوی من میگه عروس دختر آدم نمیشه. منم بی زبونم خیلی حرف میگه ولی هیچی نمیگم.الان ۹ ساله عروسشم خیلی از عمه بودنش بهم نرسیده. ولی خداروشکر پسرعمه جاان پشتمه

فرق نمیکنه بخدا اصلا دوست ندارم حتی۵۰ تومن بده، حرف چیز دیگست

من درکت میکنم. اصلا بحث سر پول نیس،یا چشم گرسنگی. فرق گذاشتن آدمو دلخور میکنه.

عوضش از منم بیشتر از عروساش برای کلفتی انتظار داره. ولی ۳ماهه ک دختر دومم به دنیا اومده دست به سیاه و سفیدی خونش نزدم. زبون که ندارم باخودم گفتم کاراشو انجام نمیدم