2777
2789
عنوان

زبون دارا برای خانواده شوهر بیان😢

412 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها‌ من ۱۵ ساله که ازدواج کردم، تک عروسم و ۳ تا خواهر شوهر دارم، وضع مالی پدر شوهرمم خوبه، اما همون سال اول بهم ۵۰ تومن عیدی داد و دیگه هیچ سالی نداد، تا اینکه خواهر شوهر بزرگم عروس اورد و خواهر شوهرم گفت باید برای عروس منم عیدی بدی، شوهرم بهش بر خورد گفت شما به عروس خودت عیدی نمیدی میری به عروس دخترت عیدی میدی، که اونا هم اومدن ۱۰۰ تومن به من عیدی دادن، در صورتی که به عروس خواهر شوهرم ۵۰۰ عیدی دادن، من خیلی بهم برخورد به همسرم گفتم نباید بهشون میگفتی، حالا اگه امسال دوباره بخوان بهم ۱۰۰ عیدی بدن در صورتی که به دختراش همه ۵۰۰ عیدی داده چی بگم بهشون تا این دلم آروم بگیره، از بس بی زبونم از خودم بدم میاد😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر چیزیم نگو ک که میشی آدم بده میخورنت عوضش، توهم تو جاهای دیگه عوضشو در بیار ی کاری داشتن اندازه همون 100 تومن براشون کاری کن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

این عیدی دادن چه رسمیه دیگه واقعا 

ریلکس باش و اهمیت نده

حالا 500 تومن عیدی بده به تو چه فرقی میکنه زندگیت

من حتی برنمیگردم نگا کنم کی چی ریپ زده روی کامنتم، پس الکی فشار نیار به خودت! 
این عیدی دادن چه رسمیه دیگه واقعا  ریلکس باش و اهمیت نده حالا 500 تومن عیدی بده به تو چه فرقی ...

فرق نمیکنه بخدا اصلا دوست ندارم حتی۵۰ تومن بده، حرف چیز دیگست

فرق نمیکنه بخدا اصلا دوست ندارم حتی۵۰ تومن بده، حرف چیز دیگست

حرف هیچی نیست محلشون نذار اصن 

من حتی برنمیگردم نگا کنم کی چی ریپ زده روی کامنتم، پس الکی فشار نیار به خودت! 
منم دلم‌خانواده شوهر میخا🥺🤣

خفه نشی،   ... من اومدم باهاشون مسافرت الان ،(خانواده رلم البته)  دهنم سرویس شده،رودروایسی ام دارم مریضم هستم انقدر سخته که نگو، الان اینجور میگی بعدا پشیمون میشی 

خفه نشی،   ... من اومدم باهاشون مسافرت الان ،(خانواده رلم البته)  دهنم سرویس شده،رودروای ...

بسلامتی خوشبگذره♥️عاقا منم میخواااام خانواده خودم دیگه خسته کنندن😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)