2777
2789
عنوان

باشوهر بددهن چیکار کنم میشه بیان

517 بازدید | 38 پست

سلام شوهرم خیلی بد دهنه 5ماهه کتفم درد میکنه میکم منو ببر دکتری یا جای خیلی اذیت مبشم یک پسر 5ماهه دارم که شب روز توبغلمه  بهم فوش میده بعد حرفاش انتظار داره ننی به لالاش بزارم خوب منم دلم میشکنه از حرفاش بعدش میکه چرا جواب منو نمیدی کری لالی یا خودتو زدی به اونرا مثل خر به خانوادهم همش بیاحترامی میکنه 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
1
16%
2
0
0%
3
3
50%
4
2
33%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راهی نداره متاسفانه

فقط باید دهن به دهنش نزاری و سکوت کنی همین

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

عزیزم با چنین شخصی باید یا سکوت کنی پیشش یا مثل اون رفتار کنی اگ مثل اون باشی  تهش بد میشه سکوت کنی بهتره یکیم اگ کسی خودشو زده باشه ب بیشوری(ببخشیدا) نباید شمام مثل اون باشین  هر چی میگه بگه مگ با فوشای اون برای خانوادت چیزی میشه میدونم سخته ولی ولش کن 

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
ده ساله باهمیم به خدا همیشه احترامشو نکه میدارم ولی اخرش هی خدا

منم۹ساله ازدواج کردم فقط دوران نامزدی خوب بود بقیش افتضاح ترکشم نمیشه الان فقط نگاش میکنم لبخند میزنم نمیدونی چقده بدش میاد🤣🤣🤣

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

با اجازه استارتر عزیزم  . بچه ها تایپیک جدید زدم درمورد کارا و رسمای خوبی  که موقع سال تحویل انجام دادید و تجربه شدس همتون بیایید کلی جیزای خوب یاد بگیریم برا امسال 🥰😍😇🙈🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10606542/بیایید-از-کارا-و-رسمایی-که-برا-سال-