2777
2789
عنوان

کسی تعبیرخواب بلده؟

181 بازدید | 20 پست

من خواب دیدم پسرخالم که فوت شده بهم یه قیچی خیلی خوشگل هدیه داد گفت اینو بگیر تا آروم بشی. آخه من خیلی بیتابی میکردم تو خواب چون مرده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب پسرخالم ک ۵ ساله عاشقمه رو دیدم ک باهاش عقد کردم بابام به مامانم گفت سلطنت تارا رو واسه شب اماده کن😐

مامانم داشت تو اتاق برام توضیح میداد

وحشتناک بودم بیدار شدم کلی گریه کردم

تعبیرش چیه😭😭😭

اینم بگم ۲۳ این ماه با عشقم بعد یسال و نیم کات کردم...یعنی تعبیرش این بود؟؟

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

وای یکی از دوستای من صبح زنگ زده میگه خواب دیدم یکی از همکلاسیامون که باهاش دوستم نیستیم یعنی پارسال بودیم امسال نه 

میگه اومده بودن سر کلاس دنبالش گفت نمیام گفتن بیا گوش نکرد بعدش بهش گفتن تو سرطان داری همونجا میگه همه بچه ها جا خوردن 

تعبیر خاصی داره از وقتی گفته ذهن منم درگیر شده؟

صدقه هم دادم انشاالله چیزیش نشه 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

وای یکی از دوستای من صبح زنگ زده میگه خواب دیدم یکی از همکلاسیامون که باهاش دوستم نیستیم یعنی پارسال ...

دوستت آدم دمدمی مزاج و خودخور و حساسه ،و زود رنج ،احساس ناامیدیه زیادی می‌کنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

اگه با کسی قطع رابطه کردین پسر خالتون خواسته هشدار بده که آشتی کنین تا آروم بشین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
تعبیر خوبی داره هم نشون میده یه سری عادت هایی که اذیتت می کنه رو راحت درآینده می ذاری کنار هم درآم ...

خواب دیدم شوهرم آجیل خرید اورد تعبیرش چیه؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
توی خواب از مرده هرچیزی بگیری خیلی خوبه ولی اگ بخوای من کتاب تعبیر خواب ابن سیرین دارم میخوای برات ی ...

تتغییر خواب اجیل خریدن چیه 

یه کیسه بزرگ خرید اورد

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا