2777
2789

به حضرت سلمان گفتن 

ریش تو بهتره یا دم سگ 

فرمود 

اگه از پل صراط بگذرم ریش من 

اگه نگذرم 

دم سگ

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی  مسخرتون میکنن  بهترین   واکنش  یه خیره شدن  به اون افرادی  ک دارن  اینکارو میکنن  و اینکه  هیچ  جوابی  ندی

اگر لفظی  مسخره  کنن   فقط بدون خنده بگو  چیییی?

وای بدجور  جوابه   یعنی فقط خودشون ضایه میشن

قطع رابطه ذهنم آروم میگیره نبینمشون

قطع رابطه خیلی خوبه برای آرامش ذهن، ولی گاهی نمیشه قطع ارتباط کرد

چون مدام با اون شخص در ارتباطی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
امم اصلا واکنشی نشون نمیدم  انگار ن انگار ک با منن! 🙂 تو هم اینجوری باش

راه حل خوبیه

منم همینجورم

هیچ عیب و ایرادی ندارم کاملم

البته که بی عیب خداست اما نه در حد مسخره شدن 

واکنشمم همینه بی تفاوتی

اما تو خلوت خودم ناراحت میشم عمیق توفکر میرم جالبه که طرفی که مسخره میکنه یه کتاب راجبش میشه نوشت و خندید

مرسی عزیزدلم از نظر بسیار زیبات

من جاریم مسخره ام کرد الان یکسال دیگه با کل خاندان همسرم قطع رابطه کردم به دنیا امدم که زندگی کنم نه اینکه به خاطر یه مشت ادم عوضی عمرم هدر بدم هیچکس هیچکس هیچ برتری نسبت به کس دیگری نداره که بخواد ادمی را برنجونه من اگر سایه ام بهم قیافه بگیر بهش میگم دنبالم نیاد واین اخلاقم مدیون بی تی اس هستم که بهم یاد داد مهمترین فرد تو زندگیم خوودمم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
قطع رابطه خیلی خوبه برای آرامش ذهن، ولی گاهی نمیشه قطع ارتباط کرد چون مدام با اون شخص در ارتباطی

درسته ولی رابطتو محدود کن کمتر ببینیشون آروم میشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
من که ناراحت میشم فقط. ولی وعده خداست  هرکیو مسخره کنیم  به سرمون میاد . همه من بخاطر  ...

عزیزدلم 

قربونت برم

واکنش نشون نده 

چون هیچکی کامل نیست هر کی یجوره یکی لاغر یکی چاق ......

مهم خودتی که حالت با خودت خوب باشه

این تاپیک زدم تا از نظرات مطلع شم

سپاس از پاسخت به تاپیکم